آغاز طرح‌هایی برای ایجاد تعاونی‌های محله‌یار با همکاری بهزیستی

آغاز طرح‌هایی برای ایجاد تعاونی‌های محله‌یار با همکاری بهزیستی

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز طرح‌هایی برای ایجاد تعاونی‌های محله‌یار با همکاری سازمان بهزیستی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب رستمی مال خلیفه معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنرانی پیش از خطبه‌های امروز تهران با اشاره به این مطلب که این روزها بحث‌هایی پیرامون «قانون تعاون» و اصلاح آن در فضای عمومی و تخصصی مطرح شده است، گفت: یکی از محورهای این گفت‌وگوها، تغییر در حوزه نظارت بر تعاونی‌هاست.

وی یادآور شد: اگر تغییرات صرفاً به بخش نظارت محدود شود، ممکن است چالش‌های بیشتری برای فعالان این بخش ایجاد کند.

رستمی مال خلیفه افزود: در حال حاضر، بر اساس قانون تعاون، بخش دولتی صرفاً وظیفه نظارت را برعهده دارد و تمام مسئولیت‌ها و مأموریت‌های اجرایی بر عهده اعضا و ارکان تعاونی‌هاست. هدف از تعریف این ساختار، وجود یک نظارت فرادستی است تا از تضییع حقوق اعضا جلوگیری شود.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین محورهای مدنظر ما در بخش تعاون، تقویت بُعد فرهنگی و مشارکت افراد در تمامی مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.

معاون امور تعاون، مشارکت مردم برای حل مسائل را اولویت جدی این روزهای تعاون دانست و با اشاره به سیاست‌های دولت گفت: همان‌طور که رئیس‌جمهور تأکید کردند، باید محله‌ها را درگیر کنیم. نمونه موفق آن، همراهی مردم در جنگ ۱۲ روزه بود که در کنار دولت ایستادند.

وی همچنین از آغاز طرح‌هایی برای ایجاد تعاونی‌های محله‌یار با همکاری سازمان بهزیستی خبر داد و بیان کرد: اساسنامه و دستورالعمل این تعاونی‌ها تدوین شده و فرآیند شناسایی محله‌ها در جریان است. هدف این طرح، بررسی، شناسایی و حل مسائل به‌وسیله خود مردم است.

رستمی مال خلیفه در پایان تاکید کرد: حضور و نقش‌آفرینی مردم از طریق نهاد مدنی تعاون، بهترین الگو برای توسعه است و این مسیر تنها با کمک و همراهی همه فعالان و علاقه‌مندان به سرانجام مطلوب می‌رسد.

کد خبر 6580529

  • سند توسعه تعاون شامل ۸۰ حکم اجرایی است

  • ۸ همت تسهیلات به تعاونی‌ها سال گذشته تخصیص یافت

  • یک‌سوم واحدهای مسکن مهر، تعاونی‌سازند/ پیگیر وام ۴۰ میلیونی هستیم

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بیمارستان ۲۶۴ تخت‌خوابی بندرعباس به پیشرفت ۹۴ درصدی رسیده است

  • خانه قرآن نورالزهرا با پخت فلافل و گرده در جشن امت احمد حضور یافت

  • رقابت ۴۶ نفر در مسابقات تورینگ و سافاری مازندران

  • اجرای عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت محور قدیم یاسوج – سمیرم

  • آغاز طرح‌هایی برای ایجاد تعاونی‌های محله‌یار با همکاری بهزیستی

  • محور کندوان یکطرفه شد

  • سواحل مکران و شرق هرمزگان قطب توسعه آینده ایران

  • بهره‌برداری از ۱۸۰ طرح هادی روستایی در استان بوشهر

  • خروج وزرای شیعه از جلسه کابینه لبنان در پی طرح موضوع خلع سلاح مقاومت

  • پاداش ۲۰۰ میلیون تومانی به مردم برای گزارش‌ دستگاه‌های ماینر غیرمجاز

  • مانور اف-۱۶ ونزوئلا بر فراز ناوشکن آمریکایی؛ واشنگتن هشدار جدی داد!

  • زمان و مکان بازی تیم ملی فوتبال ایران در فینال تورنمنت کافا مشخص شد

  • غزه در آتش و گرسنگی؛ صف‌های غذا به قربانگاه تبدیل می‌شوند

  • تشکل‌های محیط زیست اصفهان اجرای کنسرت در زاینده‌رود را محکوم کردند

  • انتقاد از ضعف بزرگ تیم ملی فوتبال ایران؛ میراث کی روش از بین رفت!

  • انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در استان هرمزگان

  • حملات ویرانگر دشمن اسرائیلی به شهر غزه؛ کاتز: قفل درهای جهنم شکسته شد!

  • تلاش برای خلع سلاح مقاومت در ۳ جبهه؛ راهبرد آمریکا و اسرائیل چیست؟

  • ماجرای فساد ۴۰ میلیاردی در یک قرارداد مشاوره‌ای سازمان تامین اجتماعی

  • ادعای خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال درباره سفر هیئتی از ایران به وین

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴