آغاز مرحله دوم طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی در ۶۷ دانشگاه

آغاز مرحله دوم طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی در ۶۷ دانشگاه

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: مرحله دوم طرح شامل حضور شصت و هفت دانشگاه دیگر خواهد بود که مجموعاً نود و پنج درصد دانشجویان دانشگاه‌های کشور را تحت پوشش قرار می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل سازمان امور دانشجویان؛ حسین امامعلی‌پور، مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در جلسه جمع بندی مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی که به میزبانی این سازمان و با حضور مدیران دانشجویی و رؤسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های منتخب برگزار شد، با اشاره به آغاز این طرح از ترم دوم سال تحصیلی گذشته، گفت: خوشبختانه اکنون در مراحل پایانی این طرح هستیم و جلسه امروز به منظور جمع‌بندی اقداماتی است که در مرحله آزمایشی صورت پذیرفت.

امامعلی‌پور افزود: تیم راهبری با مراجعه مستقیم به دانشگاه‌ها، مشاوره‌هایی را در خصوص بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان ارائه داده است. هدف ما این است که ارزیابی کنیم آیا این توصیه‌ها در قراردادهای سال تحصیلی آینده لحاظ شده‌اند و همچنین مراحل ایجاد و توسعه رستوران‌های مکمل به چه مرحله‌ای رسیده است.

وی با اشاره به افزایش رستوران‌های مکمل اظهار کرد: از آغاز سال تحصیلی جدید، این هفده دانشگاه حدود پنجاه رستوران مکمل خواهند داشت. در کنار افزایش تعداد رستوران‌ها، مرحله دوم طرح شامل حضور شصت و هفت دانشگاه دیگر خواهد بود که مجموعاً نود و پنج درصد دانشجویان دانشگاه‌های کشور را تحت پوشش قرار می‌دهند.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان خاطرنشان کرد: معیار انتخاب این دانشگاه‌ها بر اساس تعداد دانشجویان است، بدین صورت که دانشگاه‌هایی با بیش از دو هزار دانشجو در نظر گرفته شده‌اند. اگر بتوانیم این مرحله دوم را در سال تحصیلی آینده به خوبی اجرا کنیم، بی‌تردید می‌توانیم ادعا کنیم که نود و پنج درصد دانشجویان تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت.

وی همچنین تأکید کرد: تمامی این هفده دانشگاه دارای رستوران‌های مکمل خواهند بود و انتظار داریم تا پایان سال تحصیلی جاری، شصت و هفت دانشگاه دیگر نیز به همین وضعیت برسند. رستوران‌های مکمل طبق الزامات مشخص‌شده از سوی سازمان دانشجویان تعریف خواهند شد و امیدواریم سال تحصیلی آینده، سالی پر بار برای اجرای این طرح در شصت و هفت دانشگاه باشد.

کد خبر 6582515 زهرا سیفی

  • آغاز فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه

  • جزئیات طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی اعلام شد

  • اجرای طرح الگوی نوین تغذیه با محوریت مدیریت هزینه در ۱۲ دانشگاه

  • ۵۰ رستوران مکمل از مهرماه در دانشگاه‌ها فعال می‌شوند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۳ وقف جدید در رودسر به ثبت رسید

  • برنده جایزه مصطفی: شبکه‌سازی علمی، عامل کلیدی در پیشرفت کشورهای اسلامی

  • ۷۱۴ مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

  • شهید ابوترابی نماد امید در ناامیدی بود

  • امکان بازخرید سکه‌ طلا در مرکز مبادله ایران فراهم شد

  • کاهش سردرگمی مردم و افزایش شفافیت با اخذ هوشمند مالیات بر ارزش افزوده

  • توسعه شهرک‌های شیلاتی راهکاری برای اشتغالزایی و صادرات پایدار

  • حماس: اشغالگران مذاکرات را به بن بست کشانده اند

  • آغاز مرحله دوم طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی در ۶۷ دانشگاه

  • کاهش ۴ درصدی محصولات کشاورزی به دلیل فرسودگی ادوات و کمبود تسهیلات

  • سرمربی ایتالیا: متأسفم که باید در برابر اسرائیل بازی کنیم

  • شیرینی بوی مهر با گرانی نوشت‌افزار در کرمانشاه گره خورد

  • تداوم حملات ارتش عربستان به مناطق مرزی با یمن

  • اصلاحیه ظرفیت پزشکی کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد؛ تمدید انتخاب رشته تا سه‌شنبه

  • چرا عروسک «لبوبو»در ایران پرفروش شد؛ جای خالی جذابیت در تولیدات داخلی

  • آذرپیرا: مسابقات جهانی سخت‌ترین میدان کشتی است؛ تیم شرایط خوبی دارد

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۶ شهریور؛ باران و وزش باد شدید در راه شمال کشور

  • زندگی در انتظار دارو؛ اشک و لبخند بیماران پیوندی در جشن امید

  • تالاب انزلی در آستانه فروپاشی اکولوژیک؛ زخم‌های عمیق بر تن یک زیست‌بوم

  • خیز دوباره ساروی برای شکست کشتی‌گیر مطرح ارمنستانی و صید طلای جهان

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴