ایجاد معاونت فضای مجازی در وزارت ارشاد پیگیری می‌شود

ایجاد معاونت فضای مجازی در وزارت ارشاد پیگیری می‌شود

یزد- معاون وزیر ارشاد گفت: یکی از کلان برنامه‌های این وزارت خانه استفاده از فناوری‌های نوین در عرصه فرهنگ است و در همین راستا، ایجاد معاونت فضای مجازی درساختار وزارت فرهنگ در حال پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی محمدی صبح امروز در آئین تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به سابقه تاریخی و جایگاه فرهنگی یزد گفت: یزد خاستگاه مردمانی سیاسی، مذهبی و علمی است و ظرفیت‌های فرهنگی فراوانی دارد که باید موردتوجه باشد.

وی با تأکید بر اینکه در دولت چهاردهم مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از بدنه همین وزارتخانه انتخاب شده‌اند، افزود: این رویکرد برای نخستین‌بار در تاریخ این وزارتخانه به طور کامل اجرایی شده و هدف از آن، بهره‌گیری از نیروهای آشنا بافرهنگ، هنر، مسائل مالی و جامعه هدف این اداره است.

محمدی با اشاره به تدوین ۱۱ کلان‌برنامه وزیر محترم در پیوست احکام مدیران استان‌ها، تصریح کرد: مدیران کل باید باتوجه‌به اقلیم فرهنگی استان خود، سیاست‌های کلان وزارتخانه را بومی‌سازی و در استان‌ها اجرا کنند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مردمی‌سازی و عدالت فرهنگی را از رویکردهای مهم وزارتخانه برشمرد و افزود: باید امور فرهنگی به بخش خصوصی و مؤسسات فرهنگی هنری توانمند سپرده شود و به آن‌ها اعتماد کرد.

وی یکی دیگر از کلان برنامه‌ها را استفاده از فناوری‌های نوین در عرصه فرهنگ دانست و خاطرنشان کرد: در همین راستا، پیشنهادی در این راستا داده شده جهت ایجاد معاونت فضای مجازی که ایجاد این معاونت در ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در حال پیگیری است.

محمدی با تأکید بر لزوم شناسایی و حمایت از هنرمندان مستعد و گمنام در استان‌ها، اظهار داشت: این حمایت‌ها نه‌تنها موجب شکوفایی فرهنگی بلکه سبب رونق اقتصادی مناطق نیز خواهد شد.

وی حفظ هویت و اصالت ایرانی‌اسلامی را از دیگر تأکیدات وزیر فرهنگ دانست و افزود: بیش از ۱۵ دستگاه در حوزه فرهنگ استان‌ها فعالیت دارند و اداره کل فرهنگ به‌عنوان محور این حوزه باید نسبت به تقویت شورای هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی استان از جمله اوقاف، نهاد کتابخانه‌ها و سایر نهادهای عضو خانواده ارشاد اهتمام ورزد.

محمدی با بیان اینکه یزد علی‌رغم صنعتی بودن، دارای فرهنگی اصیل است، تأکید کرد: تهدیدات فرهنگی و اجتماعی ناشی از خرده‌فرهنگ‌های وارداتی باید در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح و برای آن چاره‌اندیشی شود.

کد خبر 6543057

  • شورای هماهنگی خانواده فرهنگ و ارشاد در استان‌ها تشکیل می شود

  • پرهیز از سیاست‌زدگی در عرصه فرهنگ از رویکردهای مهم وزارت ارشاد است

  • مدیرکل ارشادیزد به سمت مدیرکلی امور استانهای وزارت ارشاد منصوب شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پایانه برکت مهران گنجایش روزانه ۲ هزار دستگاه اتوبوس را دارد

  • پوستر نمایش «نزیسته» منتشر شد

  • نمازجمعه نقش محوری در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی جامعه دارد

  • الزام تسریع در اخذ مجوز ماده ۲۳ برای پروژه‌های عمرانی استان تهران

  • فعالیت‌های قرآنی زیربنای اصلاح جامعه است

  • افزایش ۱۲۰ درصدی بودجه شهرداری هفشجان با رویکرد توسعه‌محور

  • جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

  • مسابقه زندگی با آیه‌ها در زنجان؛ سوال روزپنجم و معرفی برندگان روزچهارم

  • مصرف آب در ایران بیش از دو برابر استاندارد جهانی

  • ایجاد معاونت فضای مجازی در وزارت ارشاد پیگیری می‌شود

  • تنها مکمل ضروری که همه باید مصرف کنند

  • پلنگ بزرگ‌جثه «دماوند» در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دیده شد

  • ۲ عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

  • مرز خسروی آماده میزبانی میلیونی؛ پیشنهادی برای ناوگان کربلا-خسروی

  • سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد

  • شیرخشک نوزادان کاهش یافت+ جزئیات سهمیه‌بندی جدید

  • خیال خامی به نام «اشغال تهران»

  • محکومیت گسترده راهزنی دریایی رژیم صهیونیستی در حمله به کشتی «حنظله»

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه ۵ مرداد منتشر شد

  • تداوم شدت گرما تا نیمه پاییز؛ دمای ایران بیش از ۱.۲ درجه افزایش یافت

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴