بازرس کل گیلان: هیچ فرهنگی با زور و اجبار اجرایی نمی شود

بازرس کل گیلان: هیچ فرهنگی با زور و اجبار اجرایی نمی شود

رشت- بازرس کل گیلان با اشاره به قانون اجباری شدن زایمان طبیعی گفت: هیچ فرهنگی با زور و اجبار شکل نمی‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی مشکلات متخصصان زنان و زایمان استان گیلان با حضور بازرس کل استان و جمعی از متخصصان و کارشناسان این حوزه ظهر شنبه در بازرسی کل برگزار شد.

در این نشست، «احمد آقایی» بازرس کل گیلان ضمن تبریک روز پزشک به تمامی پزشکان فعال در حوزه درمان، شغل پزشکی را دارای تقدس و اهمیت ویژه دانست و گفت: یکی از صفات بارز خداوند طبیب بودن است، چرا که شفا در دستان اوست و این نشان‌دهنده جایگاه والای حرفه پزشکی است.

وی با تاکید بر حق طبیعی مادران در انتخاب شیوه زایمان اظهار داشت: شیوه زایمان باید بر اساس انتخاب و خواست مادر انجام شود و اجباری در این زمینه منطقی نیست.

بازرس کل استان گیلان درباره قانون اجباری شدن زایمان طبیعی تصریح کرد: این قانون بدون مشورت با متخصصان و کارشناسان دلسوز و آینده‌نگر تدوین شده و متأسفانه تبعات منفی آن نادیده گرفته شده است.

وی افزود: قانونی که بدون امکان اجرایی شدن باشد و جامعه به آن تمکین نکند، به معنای قانون متروک است و این مسئله نشان‌دهنده عدم آینده‌نگری پیشنهاددهندگان آن است.

بازرس کل استان با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در افزایش گرایش به زایمان طبیعی گفت: هیچ فرهنگی با اجبار شکل نمی‌گیرد و تاکید بیش از حد بر این قانون در شرایط کنونی که با کاهش جمعیت مواجهیم، موجب ایجاد زایمان هراسی در مادران شده است.

وی همچنین تصورات رایج درباره تعارض منافع پزشکان در انجام عمل سزارین را رد کرد و گفت: زایمان طبیعی برای پزشکان آسان‌تر و به‌صرفه‌تر است، اما قانون فعلی باعث شده تا پزشکان متخصص زنان و زایمان با بیماران، خانواده‌ها و مسئولان بیمارستان‌ها و دانشگاه علوم پزشکی درگیر مشکلات متعدد شوند.

در پایان این جلسه مقرر شد کمیته‌ای متشکل از متخصصان و کارشناسان متعهد در این رشته تشکیل شود تا با اجماع کشوری، راهکارهایی برای اصلاح قانون اجباری شدن زایمان طبیعی ارائه و پیگیری شود.

کد خبر 6581357

  • آقایی: تحول اساسی در مدیریت میراث فرهنگی گیلان ضرورت دارد

  • آقایی: قفل بودن بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان رودبار حق مردم نیست

  • پیگیری مشکلات زیست‌محیطی مرغداری‌های رودبار تا رفع نگرانی ادامه دارد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه

  • وحدت اسلامی یک دستور قرآنی و راهبردی است

  • «وحدت امت احمد(ص)» عامل اصلی خنثی‌سازی نقشه‌های دشمن است

  • آغاز تعمیر ۱۶۰۰ کیلومتر از خطوط برق برای پیشگیری از خاموشی های برق

  • مهمترین شاخص در انتخاب مدیران شایسته، توسعه یافتگی فردی است

  • «خانواده‌های الهام بخش»؛ ستاره پروین در ادبیات ایران

  • فرهنگیان، بزرگترین دانشگاه شبانه روزی کل کشور است

  • ارسال کمک‌های ایران به افغانستان با هواپیماهای ارتش

  • فاز ۲ خاوران در آستانه الحاق به شهر تبریز

  • ۲ شرور سابقه‌دار در لرستان دستگیر شدند

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۵ شهریور؛ باران و رعد و برق در راه شمال و جنوب کشور

  • صدور حکم جلب برای هتاک به اقوام در ایذه

  • ثبت‌نام آزمون پذیرش پزشکی از لیسانس ۱۴۰۴ آغاز شد

  • حکم اعدام مهران بهرامیان از اراذل و اوباش سطح یک اجرا شد

  • درباره مکانیسم ماشه هراس‌افکنی نشود؛ آژانس مانعی در مسیر حقوق هسته‌ای

  • واکنش عربستان به ادعای «نتانیاهو»

  • سفارت رژیم صهیونیستی در بلژیک هدف حمله قرار گرفت

  • عصای موسی در غزه؛ کابوس بزرگی که در انتظار اشغالگران است

  • تأکید بر جذب و گزینش نیروی انسانی باهوش و متعهد برای خدمت در مرزبانی

  • مرحله چهارم کالابرگ چهارشنبه ۱۹ شهریور شارژ می‌شود

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴