باید پای کالاها و صنایع لرستان را به بازارهای خارجی باز کنیم

باید پای کالاها و صنایع لرستان را به بازارهای خارجی باز کنیم

خرم‌آباد – استاندار لرستان تأکید کرد: باید پای کالاها و صنایع این استان را به بازارهای خارجی باز کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی امروز شنبه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی لرستان با بیان اینکه اعتقاد راسخ من این است که فلسفه وجود و حضور ما خدمت به بخش خصوصی و مردم عزیز است، اظهار داشت: خدمت به بخش خصوصی، خدمت به عموم مردم است، خدمت اشتغال و تولید و تحقق شعار چندین‌ساله‌ای است که مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال‌ها بیان می‌فرمایند.

وی عنوان کرد: حمایت از تولید یک وظیفه است و امروز کاری از این واجب‌تر ما نداریم.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه پایه اصلی نگاه مجموعه مدیریت استان و اساس فلسفه و شالوده برنامه توسعه استان بر مبنای حضور بخش خصوصی است، گفت: ما باید به معنای واقعی کلمه و در عمل حمایت خود را از جریان سرمایه‌گذاری در استان نشان بدهیم.

شاهرخی، تصریح کرد: تا جایی که قانون به ما اجازه می‌دهد باید قانون به سمت بخش خصوصی خَم شود، در تفسیر قانون و تحلیلی که می‌کنیم و در اختیاراتی که داریم، باید حمایت از تولید مدنظر قرار بگیرد، این اختیارات هم کم نیست.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه این نگاه و اعتقاد ما است و از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی این توقع را من دارم که با این نگاه مأموریت خود را انجام دهند، افزود: در استان قبلی هم که استاندار بودم یکی از جلساتی که مرتب تشکیل می‌دادیم همین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی است، در لرستان چندین جلسه برگزار نشده، به معاون اقتصادی استانداری و رئیس اتاق بازرگانی لرستان اعلام کرده‌ام انتظارم این است که دستور کار این جلسات خیلی قوی‌تر باشد.

استاندار لرستان، بیان داشت: آن چیزی که ما طی ماه‌های گذشته شاهد بوده‌ایم این بوده که خیلی از مسائلی که در شورا مطرح می‌شود را می‌توان در دفتر کار معاون اقتصادی استانداری هم حل شود، اصلاً نباید منتظر این جلسه باشید، ما روی مسائل کلان‌تر و مبنایی استان فکر کنیم.

شاهرخی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اگر بنا باشد که صادرات را به‌عنوان یک اصل و محور توسعه در نظر بگیریم باید بررسی کنیم که چرا یک‌چهارم صادرات استان هم‌جوار را داریم، تصریح کرد: کالاهای لرستان می‌توانند بازار پیدا کنند، باید این کالاها به نحو مطلوبی از طریق شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و…، رایزنی با شرکت‌ها و… به نمایش گذاشته شود،

شاهرخی با تأکید بر اینکه باید پای کالاها و صنایع لرستان را به بازارهای خارجی باز کنیم، افزود: باید وارد رقابت از نظر کمی، کیفی، بسته‌بندی و… شویم.

استاندار لرستان، گفت: مسائل بخش خصوصی و صنعت باید روزانه مورد پیگیری قرار بگیرد.

کد خبر 6581783

  • انتقاد از عدم اجرای مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی لرستان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بسته خبری ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۴ سیستان و بلوچستان

  • بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی و توقفگاه‌های کرمانشاه

  • دومین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون در انزلی

  • اختتامیه جشنواره قرآنی امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود

  • حضور و ارائه خدمات اورژانس استان تهران در سراسر کشور

  • مراسم افتتاحیه اولین «جشن زندگی»

  • پیش‌بینی هوای پایدار برای کرمانشاه

  • سومین المپیاد و پارالمپیاد استعدادهای برتر ورزشی استان تهران

  • سواد رسانه‌ای کلید تحلیل هوشمندانه اطلاعات است

  • دهمین فصل «پاتوق فیلم کوتاه» در کرمانشاه برگزار می‌شود

  • وقتی چهار صندلی خالی، قفل بر درهای شورای شهر کرمانشاه زدند!

  • ثبت‌نام آزمون پذیرش پزشکی از لیسانس ۱۴۰۴ آغاز شد

  • زنگ خطر خشونت خانگی؛ خانواده‌ها قربانی چرخه معیوب سنت و فشار اجتماعی

  • کار سخت امیرعلی آذرپیرا با مدعیان در جهانی

  • پزشکان نمونه استان قم معرفی شدند

  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

  • استقلال یکی از این دو بازیکن را جذب می‌کند

  • جاده چالوس از مرزن‌آباد به سمت تهران و کرج مسدود شد

  • مرحله چهارم کالابرگ چهارشنبه ۱۹ شهریور شارژ می‌شود

  • واکنش فدراسیون فوتبال به صحبت های مجری تلویزیون

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴