برگزیدگان مسابقه استانی عکاسی «در قاب اشک» معرفی شدند

برگزیدگان مسابقه استانی عکاسی «در قاب اشک» معرفی شدند

رشت- مسابقه استانی عکاسی «در قاب اشک» که با ابتکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان که ایام تاسوعا تا اربعین حسینی برگزار شد، با معرفی ۹ برگزیده به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه استانی عکاسی «در قاب اشک» که با ابتکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و با هدف ثبت جلوه‌های معنوی، فرهنگی و هنری ایام تاسوعا تا اربعین حسینی برگزار شد، با معرفی ۹ اثر برگزیده در رده‌های سنی کودک، نوجوان و بزرگ‌سال به کار خود پایان داد.

این فراخوان با رویکردی فرهنگی و هنری و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ عاشورایی در میان نسل‌های مختلف جامعه منتشر شد. فراهم‌سازی زمینه خلاقیت‌ورزی هنرمندان، ثبت تصویری آیین‌های مذهبی و عاشورایی و بازنمایی ارزش‌های ماندگار قیام حسینی از دیگر اهداف این رویداد بود.

محورهای فراخوان شامل لحظه‌های معنوی نماز ظهر عاشورا، عزاداری‌های مردمی در روزهای تاسوعا، عاشورا و اربعین و سایر آیین‌های مذهبی بود.

۲۷۹ اثر عکاسی به دبیرخانه آفرینش‌های هنری کانون گیلان ارسال شد و مریم حسینی‌کوهی، کارشناس هنری کانون و الهه فلاح، عکاس خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان تهران به داوری این آثار پرداختند.

در نهایت ۹ اثر در رده‌های مختلف سنی به عنوان برگزیده معرفی شدند. در بخش کودک و نوجوان، مهدیس پوررضا از رشت، یسنا بخش‌پور و آیسان قربانی از اسالم، فاطمه بخشی‌زاده از لشت‌نشا و باران حقیقی از لاهیجان به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.

در بخش بزرگ‌سال نیز عکس‌های عباس عسکرزاده از اسالم، صمیم صیامی و زهرا نیکدل از رشت و لاهیجان و حمیدرضا نوروزی از رودسر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

بر اساس اعلام دبیرخانه، به منظور پاسداشت تلاش‌های هنرمندان، آئینی ویژه برای تجلیل از برگزیدگان برگزار خواهد شد و آثار منتخب در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

کد خبر 6577395

  • مهرداد اسکویی جایزه عکاسی ایپا را گرفت

  • عکاس ایرانی برنده چند جایزه از یک مسابقه جهانی شد

  • عکاس هرمزگانی در مسابقات بین‌المللی «شات طلایی» تقدیر شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • انگشتر حاج قاسم سلیمانی به موزه حشدالشعبی اهدا شد

  • صعود ۲۴ پله‌ای نوشاد پس از قهرمانی در چک؛ صعود راکت بدستان ایران

  • ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور

  • بسته مطالعاتی ویژه امامت حضرت مهدی(عج)؛ از تولد تا غیبت و ظهور

  • نقشه پارک ملی توران نیازمند باز تعریف و به روز رسانی است

  • ری قطب فرهنگی جنوب پایتخت؛سرانه کتابخانه‌ای ۱.۲۹ درصد است

  • شهرزاد مظفر: فوتسال زنان بیمار است؛ بزرگترین چالش ما بازی تدارکاتی است

  • محکومیت بیش از ۶ میلیارد ریالی یک شرکت پخش مواد غذایی در گیلان

  • سفر رئیس قوه قضائیه به خوزستان؛ اژه ای: مراقب نفوذ و نفاق باشیم

  • هفت گام مهم با هدف تحقق عدالت مالیاتی

  • شعر من را تراشید؛ کار اصلی‌ام مجسمه‌سازی است و خودم را شاعر نمی‌دانم

  • هشدار وزارت بهداشت درباره بیماری‌های شایع تنفسی در فصل پاییز

  • ترامپ: اسرائیل اهرم های فشارش را در آمریکا از دست داده است

  • رهبر کره شمالی با «دژ متحرک» وارد چین شد

  • افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از مصوبه تا اجرا

  • سیدبندی آزادکاران برای مسابقات جهانی اعلام شد/«رحمان بی‌رحم» در سید یک

  • هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا درباره هرگونه تجاوز نظامی به ونزوئلا

  • همراهی «جوزف عون» با آمریکا در مقابل حزب‌الله؛ مقاومت در اوج آمادگی

  • ادعاهای بی‌اساس شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر سه گانه ایرانی

  • ماجرای سفر آیت الله ناصری به کربلا و دیدار با امام زمان(ع)

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴