توسعه پایدار گلستان نیازمند بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی و انسانی

توسعه پایدار گلستان نیازمند بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی و انسانی

گرگان-دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان، بر لزوم رفع موانع اقتصادی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های طبیعی و انسانی استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حکیم آق‌ارکاکلی، ظهر سه شنبه در نشست شورای اداری استان که با حضور حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، برگزار شد، به ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: استان گلستان همواره به عنوان نماد وحدت و همبستگی میان شیعه و سنی شناخته شده است. این وحدت حاصل تلاش‌های مستمر مقام معظم رهبری، نماینده ولی فقیه در استان و مسئولان استانی است.

وی در ادامه افزود: استان گلستان به دلیل برخورداری از منابع طبیعی غنی، زمین‌های مستعد کشاورزی و نیروی انسانی ماهر، پتانسیل بالایی برای توسعه اقتصادی دارد. اما به دلیل موانع و محدودیت‌های ساختاری، نتواسته‌ایم از این ظرفیت‌ها به صورت مطلوب بهره‌برداری کنیم. امروز، تنها از طریق تعامل و هماهنگی میان دولت، قوه قضائیه و مجلس می‌توان این موانع را رفع و زمینه رشد و توسعه پایدار استان را فراهم کرد.

دبیر مجمع نمایندگان گلستان اظهار کرد: حضور رئیس قوه قضائیه در استان فرصتی برای طرح مشکلات مردم و فعالان اقتصادی است. هماهنگی و هم‌افزایی بین قوای کشور، به ویژه قوه قضائیه و مجلس، می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی در استان فراهم کند.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات استان گلستان، عدم هماهنگی میان کشاورزان و منابع طبیعی است که باید در چارچوب قانون و با تعامل سازنده حل شود. همچنین، تقویت زیرساخت‌های انرژی و فراهم کردن امکانات لازم برای جذب سرمایه‌گذاری، از الزامات توسعه صنعتی و تولید در استان است.

آق‌ارکاکلی با اشاره به آمار مرکز مطالعات اقتصادی مجلس مبنی بر اینکه گلستان دومین استان امن برای سرمایه‌گذاری در کشور است، اظهار کرد: این ظرفیت باید به درستی به سرمایه‌گذاران معرفی شود. برای استفاده از این پتانسیل، همکاری همه جانبه دستگاه‌های اجرایی، شفافیت در روندهای اداری و رفع محدودیت‌ها امری ضروری است.

دبیر مجمع نمایندگان گلستان افزود: امنیت سرمایه، مهم‌ترین مطالبه سرمایه‌گذاران است. فعالیت‌های اقتصادی تنها در فضای امن و قانون‌مند رونق می‌یابد و این امر مستلزم همراهی مجلس و دستگاه قضائی است تا ضمن حمایت از سرمایه‌گذاران، حقوق مردم و منابع ملی نیز حفظ شود.

وی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های فعالان اقتصادی، مدیران اجرایی و نیروهای حافظ امنیت کشور، تأکید کرد: برای توسعه و رونق استان، باید از منابع انسانی و طبیعی به بهترین شکل بهره‌برداری کنیم. رفع موانع و محدودیت‌ها تنها با همکاری و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و قوای مختلف امکان‌پذیر است. امیدواریم با حمایت‌های لازم، گلستان بتواند نقش مؤثری در رشد اقتصادی کشور ایفا کند و مردم استان از رفاه بیشتری برخوردار شوند.

کد خبر 6584886

  • رفع موانع انرژی واصلاح قیمت‌های دستوری اولویت حمایت از تولید استان است

  • رفع مشکلات زیرساختی و لجستیکی کلید توسعه صنعت و اشتغال در گلستان

  • موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • عدم اجرای قانون خرید تضمینی و مشکلات کشاورزان تهدیدی برای امنیت غذایی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تسهیل روند جذب دانشجویان بورکینافاسویی در ایران

  • رفع موانع حقوقی و قضائی در استان گلستان

  • رقابت استارت‌آپ‌ها در الکام‌پیچ ۱۴۰۴؛ فرصتی برای سرمایه‌گذاران

  • همکاری برای هوشمندسازی «ترانزیت»؛ افزایش سهم ایران در معادلات جهانی

  • اخلاق حقیقتی والاتر از سمت‌ها و مقام‌هاست

  • پایان تطعیلات شمشیربازان اسلحه سابر بعد از فاجعه جهانی

  • ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در یزد تا پایان سال به ۴۰۰ مگاوات می‌رسد

  • شهریه مدارس غیردولتی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی

  • آغاز به‌کار سیستم تصفیه فاضلاب در کشتارگاه دیواندره

  • جهش ۳۷ درصدی ذخایر طلای ایران؛ بانک مرکزی در جمع ۵ خریدار برتر جهان

  • گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضائیه

  • واکنش قهرمان جهان به کنار گذاشتن پویا دادمرز از مسابقات جهانی

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کاروان «صُمود» در سواحل تونس + فیلم

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۸ شهریور؛ سامانه هوای خنک از جمعه وارد کشور می‌شود

  • بررسی تغییرات در فرآیند گزینش آموزش و پرورش طی یک سال اخیر

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور منتشر شد

  • ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی کشور؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

  • پشت پرده «وزارت جنگ» ترامپ؛ از برندسازی تا چرخش خطرناک سیاست خارجی

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴