ثبت ۱۰ وقف جدید به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در قم در سال جاری

ثبت ۱۰ وقف جدید به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در قم در سال جاری

قم – مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰ وقف جدید به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در این استان به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با تأکید بر ظرفیت عظیم وقف در کشور گفت: هیچ نهادی بدون اتکا به بودجه دولتی قادر به خدمت‌رسانی در سطح و گستره‌ای مشابه سازمان اوقاف نیست و همین ویژگی، جایگاه وقف را در جامعه برجسته کرده است.

وی افزود: تنها در سال جاری بیش از ۱۸۴ میلیارد تومان از محل موقوفات در استان قم صرف اجرای نیات واقفان شده است و اعتبار در حوزه‌های مختلف همچون دارو و درمان، آزادی زندانیان، تهیه بسته‌های معیشتی و سایر امور خیر هزینه شده است.

مدیرکل اوقاف قم با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در حوزه بقاع متبرکه نیز بیان کرد: در سال گذشته حدود ۲۲۰ میلیارد تومان در این عرصه هزینه شده که تمامی آن از محل موقوفات مردمی تأمین شده است.

وی گفت: این حجم از خدمات‌رسانی نشان می‌دهد وقف یک ظرفیت پایدار و بی‌بدیل برای حل نیازهای جامعه در شرایط مختلف است.

اسکندری با اشاره به نقش پیشرو اوقاف استان قم در حوزه سلامت اظهار کرد: قم در زمینه دارو و درمان رتبه نخست کشور را داراست و حمایت‌های ویژه‌ای از سوی اوقاف برای بیماران و مراکز درمانی ارائه می‌شود. وی ادامه داد: در حوزه‌های دیگر همچون تهیه جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی، به‌صورت ماهانه خدمات متنوعی به خانواده‌های نیازمند اختصاص می‌یابد.

وی با تاکید بر جایگاه معنوی و فرهنگی بقاع متبرکه استان قم گفت: این اماکن مقدس به تدریج در حال تبدیل شدن به قطب فرهنگی کشور هستند و در برگزاری آئین‌های ملی و مذهبی، محافل قرآنی، علمی و فرهنگی نقش برجسته‌ای ایفا می‌کنند.

مدیرکل اوقاف قم در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع کاربری برخی موقوفات تصریح کرد: بر اساس نیت واقف، قبرستان نو به‌طور مشخص برای دفن اموات وقف شده است و امکان تغییر کاربری آن به پارک عمومی وجود ندارد، مگر آنکه در قالب طرح‌های معوض و با رعایت موازین شرعی، اجرای نیت واقف به شکل صحیح محقق شود که در این زمینه مذاکرات و توافق‌های مناسبی صورت گرفته است.

اسکندری خاطرنشان کرد: وقف به عنوان یک خیر جاری، ظرفیت ارزشمند و مستمری در طول تاریخ برای جامعه اسلامی محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: در صورت بازگشت و احیای برخی عرصه‌های وقفی به چرخه اصلی خود، شاهد تحولات مهمی در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خواهیم بود.

کد خبر 6583794 مهدی بخشی سورکی

  • آموزش بیش از ۲۵۰۰ بانوی خادم اربعین با محور مقاومت، زیارت و فرهنگ عراق

  • حضور ۳۸ خطیب و مداح برجسته کشور در موکب‌های اربعین اوقاف در عراق

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

  • آرزوی موفقیت ساپینتو برای تیم ملی فوتبال ایران در فینال کافا + عکس

  • ثبت ۱۰ وقف جدید به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در قم در سال جاری

  • سرلشکر ایزدی: جهاد وعمل صادقانه پیروزی‌های بیشتری را نصیب ایران می‌کند

  • ۲۶۸ هزار تن کود اوره از استان بوشهر به نقاط مختلف کشور ارسال شد

  • تدابیر ترافیکی برای بازگشایی مدارس در گناوه اتخاذ شود

  • کمبود تخت بیمارستانی در ساوه؛ ۲ هزار مراجعه روزانه به مراکز درمانی

  • منابع صهیونیست: نظامیان ما در میدان تیر حماس همانند اردک شکار می شوند

  • مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر منصوب شد

  • اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خوزستان منصوب شدند

  • معمای پهپاد یمنی؛ چگونه دور از چشم رادارها وارد اراضی اشغالی شد؟

  • چگونگی صدور سند مالکیت حد نگار برای املاک دارای قولنامه عادی

  • هوای پاییزی برای نیمه شمالی و غربی؛ کاهش ۸ درجه‌ای دما از هفته آینده

  • تازه‌ترین به‌روزرسانی اعتباربخشی ۸۰ دانشکده‌ پزشکی کشور اعلام شد

  • جدول زمان بندی قطعی برق شهر کرمان در روز دوشنبه ۱۷ شهریور

  • ۱۷ میلیون جوان مجرد زیر ۴۵ سال در کشور؛ راه اندازی بانک ویژه جوانان

  • ۱۲ بازیکنی که امید استقلال شدند؛ از جذب همبازی مسی تا یک جدایی عجیب!

  • بقایی: پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • «معاریو»: حمله یمن به «رامون» پیام‌های خطرناکی با خود دارد

  • معاهده ۲۵ ساله ایران و چین؛ انقلاب اقتصادی و لجستیکی ایران کلید خورد

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴