جانی دپ شخصیت اصلی پروژه بعدی ریدلی اسکات را خلق می‌کند

جانی دپ شخصیت اصلی پروژه بعدی ریدلی اسکات را خلق می‌کند

جانی دپ به مجموعه رمان‌های مصور «هاید» از ریدلی اسکات و کمپانی «مکانیکال کیک: می‌پیوندد و شخصیت اصلی را خلق خواهد کرد.

جانی دپ به مجموعه رمان‌های مصور «هاید» از ریدلی اسکات و کمپانی «مکانیکال کیک: می‌پیوندد و شخصیت اصلی را خلق خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جانی دپ برای «هاید»، یک مجموعه رمان مصور جدید که بر اساس رمان کوتاه «پرونده عجیب دکتر جکیل و آقای هاید» رابرت لویی استیونسون، خلق می‌شود و ریدلی اسکات و شرکت تولید مکانیکال کیک خالق آن هستند، قرارداد امضا کرده است. دپ، اسکات و مکانیکال کیک مالک مشترک این اثر خواهند بود که اواخر امسال در قالب یک مجموعه رمان مصور در هالووین منتشر می‌شود.

«هاید» که توسط جسی نگرون، مدیرعامل مکانیکال کیک، خلق شده، زندگی آقای هاید را پس از پیروزی بر خودِ دیگرش، دکتر جکیل، روایت می‌کند. گفته شده این شخصیت «آزادانه و با بی‌خیالیِ بی‌قید و شرط، به کاوش در تمایلات تاریک خود می‌پردازد»، در فاضلاب‌های لندن پنهان می‌شود و با استفاده از سرم، افراد دیگر را به هایدهای بیشتری تبدیل می‌کند. این شخصیت، همانطور که در اولین تصویر اختصاصی نشان داده شده، به جانی دپ شباهت دارد و این بازیگر، نظرات خود را درباره هر بخش این مجموعه، به ویژه شخصیت هاید، ارائه خواهد کرد.

دپ در بیانیه‌ای گفت: «ساختن دنیای شخصیت‌های استادانه رابرت لویی استیونسون و پذیرفته شدن در چشم‌انداز ریدلی اسکات… و به طرز غیرقابل توضیحی فرصت کاوش داشتن، برای من تعجب‌آور است. دریافت این اعتماد از ریدلی دیوانه‌کننده و زیباست. از یک استاد … .

جسی نگرون این مجموعه ۲ جلدی را که هر جلد آن بیش از ۲۰۰ صفحه است، با جو ماتسوموتو نوشته است؛ دیو الیوت ویراستار آن است و گری ارسکین و کریس وستون هنرمندان خالق تصویرهای آن هستند.

این رمان گرافیکی روز پنجشنبه در کامیک-کان سن دیگو به نمایش گذاشته خواهد شد و در سالن H، میزگردی با عنوان «هاید: وقتی دنیای رمان‌های گرافیکی و فیلم‌ها با هم برخورد می‌کنند» برگزار خواهد شد.

«اسکات فری» کمپانی ریدلی اسکات همچنین با «مکانیکال کیک» برای خلق ۲ رمان گرافیکی دیگر شامل درام جنایی علمی تخیلی «مادویل» و داستان جنگی اسکاندیناویایی «نیک» همکاری می‌کند.

کد خبر 6538216

  • ترجمه جدید «دکتر جکیل و آقای هاید» منتشر شد

  • نمایش نسخه خوفناک «ماجرای مرموز دکتر جکیل» در انگلستان

  • ریدلی اسکات با مسکال فیلم آخرالزمانی می‌سازد

  • فرانسیس فورد کاپولا از انتشار رمان مصور «مگالوپولیس» خبر داد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۷۰۰۰ متر مربع از بستر رودخانه هراز رفع تصرف شد

  • خطر آلودگی‌های پنهان در محصولات غذایی و آشامیدنی تقلبی

  • قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان تا پایان امسال به‌ بهره‌برداری می‌رسد

  • توصیه‌های مهم برای پیشگیری از گرمازدگی و تاول پا در پیاده‌روی اربعین

  • تقدیر کمیسیون بهداشت از فداکاری کادر درمان در جنگ ۱۲ روزه

  • دیابتی‌ها در مصرف میوه زیاده‌روی نکنند

  • دستاورد مهم بیمه سلامت در جنگ ۱۲ روزه

  • ۱۵میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دو پروژه کلیدی بخش کشاورزی شاهرود

  • حریف سوم تدارکاتی استقلال در ترکیه مشخص شد

  • تداوم گرمای هوا در استان بوشهر

  • میوه‌ای برای سلامت چشم و پوست

  • ترامپ تهدید توخالی اش را علیه ایران تکرار کرد

  • هشدار افزایش گرمای شدید و گردوخاک در ۳ استان

  • «بن‌گوریون» بسته شد؛ میلیون‌ها صهیونیست فرار کردند

  • وحشی گری نتانیاهو صدای ترامپ را نیز درآورد

  • اعلام برنامه‌ احتمالی قطعی برق در لرستان برای ۳۱ تیرماه

  • حمله موشکی یمن علیه اراضی اشغالی

  • جزئیات شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان همسر و پسرش

  • هشدار طب ایرانی؛ این غذاها را با هم نخورید

  • نویسنده عمانی: اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه مرتکب جنایت جنگی شد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴