دولت هوشمند اولویت نظام اداری است؛ استخدام ۱۵۰۰ کارمند جدید

دولت هوشمند اولویت نظام اداری است؛ استخدام ۱۵۰۰ کارمند جدید

ساری -رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: دولت هوشمند و تمرکز بر پاسخگویی مستقیم به مردم از اولویت‌های نظام اداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین رفیع‌زاده ظهر سه‌شنبه در جشنواره شهید رجایی مازندران با اشاره به تجربه جلسه کوتاه خود با استاندار مازندران و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، گفت: هدف سامانه فوریت‌های اداری ۱۲۸ این است که مشکلات مراجعه‌کنندگان به دستگاه‌های اجرایی در لحظه و به صورت مستقیم حل و فصل شود.

وی افزود: استاندار مازندران و تیم اجرایی استان در میدان حضور فعال داشته و به مسائل و مشکلات مردم رسیدگی می‌کنند.

وی تاکید کرد: دولت هوشمند و جذب نخبگان از اولویت‌های مهم ماست و برنامه‌های اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم در دو تا سه ماه اول دولت طراحی و به تصویب شورای عالی اداری رسیده و هم‌اکنون در حال اجراست.

رفیع‌زاده درباره مجوزهای استخدامی گفت: تمرکز اصلی ما بر استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌هایی است که به طور مستقیم با مردم سروکار دارند و تلاش می‌کنیم سطح ستاد کمترین دخالت را در این حوزه داشته باشد.

وی اعلام کرد: در آزمون‌های اخیر هزار و ۵۶۵ مجوز استخدامی به استان‌ها اختصاص یافته که بیشترین سهم به آموزش و پرورش با ۸۳۲ نفر و وزارت بهداشت با ۶۳۹ نفر تعلق گرفته است و سایر مجوزها نیز به دستگاه‌های دیگر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در پایان تاکید کرد: جشنواره شهید رجایی نتیجه ارزیابی عملکرد یک سال گذشته است، اما ارزیابی واقعی عملکرد مدیران توسط مردم انجام می‌شود.

وی افزود: هرچند شاخص‌های علمی متعددی برای ارزیابی وجود دارد، رضایت مردم مهم‌ترین معیار سنجش عملکرد مدیران است.

رفیع‌زاده با قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان استان مازندران گفت: امیدوارم برنامه‌های دولت در حوزه پاسخگویی، مدیریت نخبگان و اصلاح ساختار اداری موجب رضایت مردم شود و از همه مسئولان و مدیران استان قدردانی کرد.

کد خبر 6584697

  • ۱۴ دستگاه‌ برتر در «جشنواره شهید رجایی استان گیلان» تجلیل شدند

  • عملکرد نامناسب نظام اداری سبب هدر رفت منابع انسانی و مالی می شود

  • جزئیات ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۹۹/ الکترونیکی ‎کردن خدمات دولتی؛از شاخص های مهم

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سید عمار حکیم با تولیت حرم حضرت معصومه(س) دیدار کرد

  • وعده جدید وزیر نیرو برای سدهای «معشوره» و «مخملکوه»

  • فراخوان نصر تهران برای تسهیلات ۱۰ میلیارد تومانی

  • چین سردمدار ثبت پتنت‌های فناوری نانو در جهان شد

  • افتتاح دهمین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه و معارف اسلامی در مشهد مقدس

  • رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی کامیاران معرفی شد

  • برنامه‌ها و پویش‌های ویژه هفته وحدت در استان تهران تشریح شد

  • دیدار عراقچی با همتای مصری

  • جهاد تبیین و ارتقای آگاهی حقوقی مردم از اولویت‌های بسیج حقوقدانان است

  • «کاشف به عمل آمد» به صداگذاری رسید؛ روایتی از نخستین شهردار تهران

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضائیه

  • واکنش قهرمان جهان به کنار گذاشتن پویا دادمرز از مسابقات جهانی

  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کاروان «صُمود» در سواحل تونس + فیلم

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • زمین‌لرزه‌ای شدید یونان را لرزاند

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۸ شهریور؛ سامانه هوای خنک از جمعه وارد کشور می‌شود

  • ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی کشور؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور منتشر شد

  • پشت پرده «وزارت جنگ» ترامپ؛ از برندسازی تا چرخش خطرناک سیاست خارجی

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴