زائران اربعین ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند

زائران اربعین ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند

شهرکرد – مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری گفت: زائران اربعین حسینی (ع) ثبت‌نام خود را به تأخیر نیندازند و به روزهای پایانی موکول نکنند.

سعید محمدی فارسانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در چهارمحال و بختیاری همگام با سراسر کشور در سامانه «سماح» به نشانی samah.haj.ir ادامه دارد، اظهار کرد: تا صبح شنبه و در نهمین روز ثبت‌نام، ۴ هزار و ۵۰۰ زائر اربعین از استان چهارمحال و بختیاری در قالب ۲ هزار و ۸۹۳ گروه ثبت‌نام خود را در این سامانه قطعی کردند.

مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه زائران اربعین حسینی (ع) ثبت‌نام خود را به تأخیر نیندازند و به روزهای پایانی موکول نکنند، ادامه داد: از متقاضیان سفر اربعین خواسته شده که هر چه زودتر ثبت‌نام خود را انجام دهند و کسانی هم که گذرنامه ندارند در اسرع وقت با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس + ۱۰ نسبت به دریافت گذرنامه اقدام کنند.

محمدی بیان کرد: زائران اربعین حسینی امسال برای بهره‌مندی از خدمات بیمه در سفر اربعین امسال، با پرداخت ۱۴۰ هزار تومان از این خدمات استفاده می‌کنند. همچنین زائران برای دریافت ارز، در سامانه سماح ثبت‌نام کنند.

محمدی با اشاره به اینکه اعزام به صورت گروهی در گروه‌های حداکثر ۴۰ نفره انجام می‌شود، تأکید کرد: توصیه می‌شود زائران به‌صورت گروهی ثبت‌نام کنند زیرا ثبت‌نام گروهی در اطلاع‌رسانی هم گروهی‌ها و امور گمشدگان و … بسیار مؤثر خواهد بود.

مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری همچنین توصیه کرد که زائران شماره تلفن همراه خود را بر روی کوله‌پشتی یا وسایل دیگر خود دقیق درج کنند زیرا این امر در امور گمشدگان و ارتباط هم‌گروهی‌ها بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

کد خبر 6541426

  • ثبت‌نام زائران اربعین در چهارمحال‌وبختیاری آغاز شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ترافیک نیمه سنگین در مسیرهای ورودی تهران

  • زائران اربعین ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند

  • توصیه‌های وزارت بهداشت برای زائران اربعین

  • چرا رنگ در «قاف» رضا لواسانی جایی ندارد؟

  • بانوی کماندار قمی نایب‌قهرمان رنکینگ تیراندازی با کمان شد

  • رفتارشناسی منافقان در سوره «فتح»؛ از بهانه‌جویی تا استغفار

  • ۷۵ کیلومتر خط‌کشی در محورهای شهرستان فلارد انجام شد

  • توقف ساخت و سازهای غیرمجاز برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی استان بوشهر

  • کولیوند: ۸ هزار امدادگر داوطلب، خدمت‌رسان زائران اربعین در عراق هستند

  • عراقچی: جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود

  • ورود هواپیمای آب‌پاش به اهواز برای مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

  • ارائه طرح تعطیلی یک هفته ای و اختصاص یارانه سفر به هیئت دولت

  • حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها به ۴ هدف حساس اسرائیل

  • چرا آب در زاینده رود رهاسازی شد؟

  • خطر اشعه فرابنفش؛ ساعاتی که نباید زیر نور خورشید باشید

  • «میثم کبیری» درتیراندازی اعضای گروهک تروریستی در سردشت به شهادت رسید

  • حمله تروریستی در سردشت؛یک بسیجی شهید و یک نفر مجروح شد

  • حضور بازیکن تستی مشهور در اردوی پرسپولیس

  • محبوبیت «ترامپ» به پایین‌ترین حد خود رسید

  • سوم مرداد ماه در استان کردستان چه خبر بود؟