سردار وحیدی: مقاومت و ایستادگی رمز پیروزی ملت ایران است

سردار وحیدی: مقاومت و ایستادگی رمز پیروزی ملت ایران است

رشت-مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر تداوم راه مقاومت گفت: ایستادگی رمز پیروزی ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد وحیدی شامگاه دوشنبه در مراسم کنگره بزرگداشت هشت هزار شهید استان گیلان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، گفت: رزمندگان غیور استان گیلان در جبهه‌های غرب و شرق کشور، با جانفشانی و ایثار بی‌نظیر خود، توانستند دشمن تا دندان مسلح را از خاک ایران اسلامی عقب برانند و امنیت، استقلال و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به‌گونه‌ای پایدار تثبیت کنند.

وی افزود: لشکر قدس گیلان به عنوان نماد مقاومت، ایثار و استقامت، در صفحات درخشان تاریخ دفاع مقدس کشور به ثبت رسیده است و نقش بی‌بدیلی در پیروزی‌های بزرگ آن دوران ایفا کرده است.

سردار وحیدی با اشاره به حضور فعال مردم گیلان در پشت جبهه‌ها اظهار داشت: مردم همیشه در صحنه گیلان، با ایجاد نهضت‌های مردمی و پشتیبانی همه‌جانبه از رزمندگان، ستون‌های استواری در دفاع مقدس بودند. این همبستگی و وحدت، نقطه قوتی بود که توانست جبهه‌های جنگ را مستحکم و دشمن را در مقابل اراده پولادین ملت ایران ناکام سازد.

مشاور فرمانده کل سپاه با تأکید بر تداوم راه مقاومت گفت: امروز نیز مقاومت مردم مظلوم غزه، تجلی همان روحیه و راهی است که شهدا برای آن جان دادند. ایستادگی و پایداری این ملت، نماد مبارزه جهانی علیه ظلم و استکبار است و باید به عنوان الگویی برای همه آزادگان جهان شناخته شود.

وی افزود: ملت ایران با رهبری هوشمندانه و حضور مقتدرانه خود، در مقابله با جنگ‌های ترکیبی، عملیات روانی و تحریم‌های گسترده دشمن، ایستادگی و پایداری مثال‌زدنی از خود نشان داده است و این عامل باعث شد دشمنان بارها مجبور به عقب‌نشینی شوند. این موفقیت‌ها در تاریخ ملت ایران بی‌سابقه است و نمادی از اراده و عزت ملی ما است.

سردار وحیدی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که به قله‌های پیروزی نزدیک شده‌ایم و مسیر پرافتخار دفاع از انقلاب و ارزش‌ها، با تداوم مقاومت، هوشیاری و همدلی ملت بزرگ ایران ادامه خواهد یافت.

وی درباره اهمیت کنگره‌های بزرگداشت شهدا گفت: برگزاری این کنگره‌ها، نه تنها یاد و خاطره شهدای عزیز را زنده نگه می‌دارد، بلکه باعث می‌شود نسل‌های آینده با آگاهی کامل از ارزش‌ها و فداکاری‌های آنان، در مسیر دفاع از انقلاب و حفظ دستاوردهای آن استوار بمانند.

مشاور فرمانده کل سپاه در پایان تاکید کرد: شهدا با نثار جان خود، سنگ بنای امنیت و استقلال کشور را محکم کردند و امروز وظیفه ما است که با حفظ ارزش‌های انقلاب و تقویت فرهنگ مقاومت و ایثار، راه آنها را ادامه داده و امنیت و عزت ایران اسلامی را پاس بداریم.

کد خبر 6584150

  • روایتی از علما و روحانیت گیلان در کنگره ۸ هزار شهید استان

  • یوم‌الله ۱۷ شهریور نماد ایثار و مقاومت مردم ایران است

  • کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان موجی اثرگذار در تقویت فرهنگ ایثار و مقاومت است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بسته خبری ۱۷ شهریور ماه خبرگزاری مهر استان کردستان

  • برنامه‌ریزی برای استفاده از آب‌های نامتعارف در خرمشهر

  • برنده جایزه مصطفی جایزه نقدی خود را به دانشمندان جوان اهدا کرد

  • سردار وحیدی: مقاومت و ایستادگی رمز پیروزی ملت ایران است

  • مؤمنی: وزارت کشور حلقه اتصال سیاست‌های اقتصادی دولت با استان‌ها است

  • گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر

  • نجات جان بیمار ۲۶ ساله با جراحی قلب در بیمارستان توحید سنندج

  • بسته خبری ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ سیستان و بلوچستان

  • نماهنگ «رحمتی برای جهانیان» ویژه سالروز میلاد رسول اکرم(ص)

  • تقویت و تعمیق حوزه انقلابی یک ضرورت است

  • رشد ۴۲ درصدی گردشگران در کرمانشاه طی یک سال گذشته

  • حمله پهپادی یمن به منطقه امنیتی دیمونا

  • باند شرقی قطعه دو آزادراه تهران – شمال افتتاح شد

  • یحیی سریع: یگان پهپادی ما دیمونا، اللد و رامون را هدف قرار داد

  • بقایی: پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد

  • تمدید زمان پیش فروش سکه تا فردا عصر

  • هلاکت دست کم ۱۰ صهیونیست در حوادث امروز قدس و غزه

  • فوتسال زنان ایران در محاصره غول‌های جهان؛ فرصت طلایی برای شگفتی‌سازی

  • تل‌آویو در برابر یمن دست به دامن مهره‌های مزدور شد

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴