سنجش سلامت جسمانی بیش از ۴ هزار نوآموز در دشتستان

سنجش سلامت جسمانی بیش از ۴ هزار نوآموز در دشتستان

بوشهر- مسئول واحد جوانان، نوجوانان و مدارس بهداشت و درمان دشتستان گفت: از اوایل تیرماه سال جاری تاکنون، سنجش سلامت جسمانی بیش از ۴ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان در دشتستان انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته بحرانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای برنامه سنجش سلامت نوآموزان، یکی از اولویت‌های مهم حوزه بهداشت مدارس است که می‌تواند زمینه‌ساز پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات در سنین پایین شود.

مسئول واحد جوانان، نوجوانان و مدارس بهداشت و درمان دشتستان بیان کرد: در اجرای برنامه ملی سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان، تعداد ۴ هزار و ۶۸۷ نوآموز در سطح شهرستان توسط مراقبین سلامت مدارس تحت پوشش خدمات ارزیابی و ثبت‌نام قرار گرفتند و خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی مراقبین سلامت، امسال شاهد پوشش کامل نوآموزان شهرستان بودیم.

وی تصریح کرد: این طرح با هدف شناسایی و پیشگیری به‌موقع از مشکلات جسمی، روانی و رفتاری کودکان و همچنین فراهم‌سازی بستر مناسب برای ورود آنان به محیط آموزشی ایمن و سالم اجرا شد.

بحرانی بیان کرد: در فرآیند سنجش، مراقبین سلامت به بررسی شاخص‌های رشد، وضعیت تغذیه، سلامت عمومی، بینایی، شنوایی و سلامت دهان و دندان نوآموزان پرداخته و نتایج آن را در سامانه‌های مرتبط ثبت کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری نزدیک مراقبین سلامت با والدین، معلمان و کارشناسان آموزش‌وپرورش نقش بسیار مهمی در اجرای موفق این برنامه داشته است و خانواده‌ها ضمن دریافت مشاوره‌های بهداشتی، با اصول مراقبت از سلامت فرزندان خود بیش‌ازپیش آشنا می‌شوند.

مسئول واحد جوانان، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ضمن تقدیر از زحمات مراقبین سلامت، کارشناسان واحد بهداشت مدارس و همکاری مؤثر آموزش‌وپرورش، بیان کرد: تداوم این برنامه و پیگیری نتایج آن، نقش بسزایی در ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان و کاهش مشکلات آموزشی خواهد داشت.

کد خبر 6584390

  • معاینات نوآموزان اتباع خارجی غیرمجاز در دشتستان انجام می‌شود

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز دشتستان خدمات سلامت دریافت کردند

  • طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در دشتستان برگزار شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • موافقت با اولویت بررسی طرح اصلاح قانون بیمه رانندگان حمل و نقل بار

  • ۱۷۸ زندانی در مازندران امسال آزاد شدند

  • ثبت ایمن سازی ۴۳ مرکز آموزشی تهران

  • هم‌نفس و هم‌قدم با نوجوانان در بلندای مهر

  • تاکید پزشکیان بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا

  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی از سه‌شنبه ۱۸ شهریور

  • در نامه به رئیس جمهور مطرح شد؛ صنعت CNG در آستانه فروپاشی

  • انقلاب اسلامی هندسه قدرت جهان را تغییر داد

  • موقوفات پاکدشت بدون بودجه دولتی و با مشارکت خیرین اداره می‌شود

  • رئیسعلی دلواری، شهید مبارزه با استعمار انگلیس

  • شرط‌بندی مأموران رضاخان روی سر قطع‌شده مردم؛ در روایت تاریخی نقص داریم

  • هراسی از هیچ سناریویی نداریم؛ محاصره غزه توسط اسرائیل باید شکسته شود

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • حمله پهپادی به ناوگان مقاومت (صمود) در سواحل تونس + فیلم

  • زمین‌لرزه‌ای شدید یونان را لرزاند

  • رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

  • شنیده شدن صدای مهیب در جاسک؛ مردم نگران نباشند

  • شمارش معکوس برای ورود منیر الحدادی به تهران

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • رحیم عزت بقایی هنرمند پیشکسوت موسیقی و سینما درگذشت

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴