سیاست جمهوری اسلامی تقویت مشترکات و انسجام درونی است

سیاست جمهوری اسلامی تقویت مشترکات و انسجام درونی است

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی، تقویت مشترکات و انسجام درونی است، گفت: جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا و رهبری حکیمانه امام خامنه‌ای، امروز نماد وحدت است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی ظهر یکشنبه در همایش گرامیداشت هفته وحدت ویژه علمای اهل سنت و شیعه، متنفذین و اقشار مختلف مردم که در شهرستان درمیان برگزار شد، با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران، تقویت مشترکات و انسجام درونی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و رهبری حکیمانه امام خامنه‌ای، امروز نماد وحدت و اقتدار در جهان اسلام است.

وی ادامه داد: دشمنان تلاش دارند با برجسته‌سازی اختلافات جزئی میان مسلمانان، تفرقه ایجاد کنند اما سیاست جمهوری اسلامی ایران، تقویت مشترکات و انسجام درونی است.

هاشمی با بیان اینکه امنیت و اقتدار امروز کشور حاصل انسجام شیعه و سنی و همراهی مردم با نظام اسلامی بوده و این وحدت، دستاوردهای بزرگی را برای ایران اسلامی رقم زده است، گفت: مردم این استان در همه عرصه‌ها پیشگام بوده‌اند و همین پشتیبانی‌ها موجب تثبیت امنیت پایدار در منطقه شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه نیز نقش وحدت و حضور برادران اهل سنت در کنار سایر رزمندگان جلوه‌گر شد و نشان داد که دفاع از انقلاب و میهن اسلامی، متعلق به همه اقشار جامعه است، افزود: حضور خانواده‌های معظم شهدا در چنین مراسماتی نشان از عمق پیوند مردم با آرمان‌های انقلاب دارد.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی امروز به عنوان نماد وحدت و همدلی شناخته می‌شود و این سرمایه اجتماعی بزرگ باید بیش از گذشته حفظ و تقویت شود، گفت: هفته وحدت فرصتی ارزشمند برای یادآوری رسالت مسلمانان در برابر دشمنان اسلام است و تنها با وحدت عملی، نه صرفاً زبانی، می‌توان نقشه‌های شوم استکبار جهانی را خنثی کرد.

هاشمی با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم، بیان کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۴۶۵ کیلومتر راه با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان احداث یا بهسازی شده تا دغدغه‌های مردم در حوزه تردد و تصادفات کاهش یابد.

کد خبر 6582533

  • رشد ۱۲۱ درصدی ارزش صادرات خراسان جنوبی

  • خراسان جنوبی نماد وحدت و انسجام است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه فرهنگی مساجد در اولویت است

  • کاهش چشمگیر ورود گردشگر به کشور پس از جنگ ۱۲ روزه

  • ۳ وقف جدید در رودسر به ثبت رسید

  • برنده جایزه مصطفی: شبکه‌سازی علمی، عامل کلیدی در پیشرفت کشورهای اسلامی

  • ۷۱۴ مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

  • شهید ابوترابی نماد امید در ناامیدی بود

  • امکان بازخرید سکه‌ طلا در مرکز مبادله ایران فراهم شد

  • کاهش سردرگمی مردم و افزایش شفافیت با اخذ هوشمند مالیات بر ارزش افزوده

  • توسعه شهرک‌های شیلاتی راهکاری برای اشتغالزایی و صادرات پایدار

  • حماس: اشغالگران مذاکرات را به بن بست کشانده‌اند

  • سرمربی ایتالیا: متأسفم که باید در برابر اسرائیل بازی کنیم

  • شیرینی بوی مهر با گرانی نوشت‌افزار در کرمانشاه گره خورد

  • تداوم حملات ارتش عربستان به مناطق مرزی با یمن

  • اصلاحیه ظرفیت پزشکی کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد؛ تمدید انتخاب رشته تا سه‌شنبه

  • چرا عروسک «لبوبو»در ایران پرفروش شد؛ جای خالی جذابیت در تولیدات داخلی

  • آذرپیرا: مسابقات جهانی سخت‌ترین میدان کشتی است؛ تیم شرایط خوبی دارد

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۶ شهریور؛ باران و وزش باد شدید در راه شمال کشور

  • زندگی در انتظار دارو؛ اشک و لبخند بیماران پیوندی در جشن امید

  • تالاب انزلی در آستانه فروپاشی اکولوژیک؛ زخم‌های عمیق بر تن یک زیست‌بوم

  • خیز دوباره ساروی برای شکست کشتی‌گیر مطرح ارمنستانی و صید طلای جهان

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴