شاهد اثربخشی فعالیت گروه های جهادی در عرصه‌های مختلف هستیم

شاهد اثربخشی فعالیت گروه های جهادی در عرصه‌های مختلف هستیم

زنجان- فرمانده سپاه شهرستان زنجان گفت: اقدامات جهادی، تجلی ایثار، همدلی و همبستگی است و امروز شاهد اثربخشی این حرکت‌ها در عرصه‌های مختلف هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نجفی‌راد با اشاره به اهمیت حیاتی فعالیت‌های جهادی در حل معضلات اجتماعی و اقتصادی و همچنین نقش گروه‌های جهادی در پیشبرد اهداف محرومیت‌زدایی، اظهار داشت: اقدامات جهادی، تجلی ایثار، همدلی و همبستگی است و امروز شاهد اثربخشی این حرکت‌ها در عرصه‌های مختلف هستیم.

وی با بیان اینکه این رزمایش فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب و خدمت به مردم است، ادامه داد: در همین راستا، روز ۱۸ شهریور ماه، رزمایش جهادگران فاطمی ۵ با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مسئولان اجرایی و سیاسی استان و شهرستان، در زنجان برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه شهرستان زنجان با اشاره به جزئیات این رزمایش بزرگ و حضور پررنگ گروه‌های جهادی، افزود: در این رزمایش، ۴۵ گروه جهادی فعالیت خود را به صورت هم زمان در تمامی عرصه‌ها آغاز می‌کنند تا گامی مؤثر در جهت خدمت‌رسانی به مردم بردارند.

وی با تاکید بر دستاوردهای ملموس این رزمایش و تاثیر آن بر اقتصاد منطقه، تصریح کرد: در این رزمایش، یک کارخانه که از مدار تولید خارج شده بود، با همت بسیج سازندگی سپاه شهرستان زنجان به چرخه تولید باز خواهد گشت و این امر اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

نجفی‌راد همچنین به اقدامات خداپسندانه دیگری که در این رزمایش صورت خواهد گرفت اشاره کرد و گفت: در این رویداد، یک خانه محروم نیز تحویل خانواده نیازمند خواهد شد و همچنین دو پنل خورشیدی افتتاح خواهد شد تا گامی در جهت استفاده از انرژی‌های پاک برداشته باشیم.

فرمانده سپاه شهرستان زنجان در پایان با برشمردن مهم‌ترین اقدامات گروه‌های جهادی در مناطق محروم، خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی در این رزمایش اقداماتی چون ویزیت رایگان در مناطق محروم، مرمت خانه‌های محرومین، توزیع لوازم‌التحریر و بسته‌های کمک معیشتی و موارد مشابه را به انجام خواهند رساند تا گوشه‌ای از مشکلات این عزیزان را مرتفع سازند.

کد خبر 6583196

  • ۲۷ پروژه عمرانی و آموزشی در تاکستان آماده بهره برداری است

  • چالش‌های زیرساختی سد راه شکوفایی توریسم سلامت در استان قم

  • لزوم همکاری تمام ارگانها جهت توسعه زیرساخت‌های آموزشی ساوه

  • واکسیناسیون ۱۵۰۰ راس دام سبک توسط بسیج سازندگی کهگیلویه

  • توانمندسازی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت جنوب استان بوشهر

  • نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیران برق؛ چالش ها بررسی شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پزشکیان: اگر ما پیروان پیامبریم چرا هفتاد ملت هستیم؟

  • وحدت گمشده‌ای حیاتی در دنیای پر چالش اسلام

  • برگزاری پویش ملی «قرار فتح» در مساجد کل کشور

  • شاهد اثربخشی فعالیت گروه های جهادی در عرصه‌های مختلف هستیم

  • ۷۰ درصد دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فرزندان کارمندان هستند

  • نحوه ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری دانشگاه علامه

  • «گولان»: نتانیاهو نباید حتی یک روز دیگر در قدرت بماند

  • کشف یک تریلیارد و ۶۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در گمرکات کرمانشاه

  • منیر الحدادی تا آخر هفته در تهران؛ ITC بازیکن مشهور صادر شد

  • «کد مجهول» در خانه هنرمندان اکران می‌شود؛ فیلمی با بازی ژولیت بینوش

  • چگونگی صدور سند مالکیت حد نگار برای املاک دارای قولنامه عادی

  • هوای پاییزی برای نیمه شمالی و غربی؛ کاهش ۸ درجه‌ای دما از هفته آینده

  • رسانه عبری: حمله به «رامون» یکی از خطرناک‌ترین عملیات یمنی‌ها بود

  • ادعای ترامپ: اسرائیل با شروط آتش‌بس در غزه موافقت کرد

  • جزئیات شروط ترامپ برای آتش‌بس در غزه

  • معمای پهپاد یمنی؛ چگونه دور از چشم رادارها وارد اراضی اشغالی شد؟

  • ماه در آسمان تهران خونین شد

  • تخصیص ۴۲ همت اعتبار برای پروژه‌های ریلی و آزادراهی در ۶ ماهه امسال

  • ماه‌گرفتگی در آسمان ایران

  • ماه‌گرفتگی در آسمان کربلا

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴