شهرستان سیرجان بازار هدف فروش کالاهای غیر استاندارد شده است

شهرستان سیرجان بازار هدف فروش کالاهای غیر استاندارد شده است

سیرجان- رییس اداره استاندارد سیرجان گفت: متاسفانه شهرستان سیرجان با توجه به موقعیت جغرافیایی و مسیرتردد استان‌های فارس، هرمزگان، کرمان و یزد، بازار هدف فروش کالاهای غیر استاندارد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مینا سیر مهنی‌، ظهر دوشنبه به خبرنگاران گفت: متاسفانه شهرستان سیرجان با توجه به موقعیت جغرافیایی و مسیرتردد استان‌های فارس، هرمزگان، کرمان و یزد بازار هدف فروش کالاهای غیر استاندارد شده است.

وی افزود: این نکته خیلی مهم هست که مردم باید مطالبه گر باشند و به حقوق خودشان اطلاعات لازم وآگاهی کامل داشته باشند تا کالایی غیر استاندارد خریداری نشود و زمانی این کالاها خریداری نمی‌شود قطعاً بازار هدف شان دراین شهرستان نخواهد بود.

وی ادامه د اد: با توجه به حساسیت تجهیزات شهربازی مستقر درمجموعه‌های تفریحی سیرجان، بازدیدهای مکرری صورت گرفته که از ۴۵ مورد دستگاه‌های شهربازی تعداد ۳۳ مورد رعایت قوانین استاندارد را داشتند و ۱۲ مورد پلمپ شدند.

رئیس اداره استاندارد سیرجان افزود: افرادی هم که اقدام به فک غیر قانونی پلمپ استاندارد کنند به مراجع قضائی معرفی خواهد شد و همشهریان به هنگام استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات مستقر در شهر بازی از داشتن مجوز بهره‌برداری معتبر و نصب آن در کنار تجهیزات استاندارد اطمینان حاصل کرده و در صورت مشاهده تخلف آن را از طریق سامانه مردم دار به شماره ۱۵۱۷ اطلاع دهند تا به شکایات شان رسیدگی شود.

سیر مهنی، با بیان اینکه از ۴۵ مورد تجهیزات بازی پارک‌ها و بوستان‌های سیرجان ۳۳ مورد استاندارد شده و مابقی پلمب شدند گفت: اگر فک غیر قانونی پلمپ مشاهده شود به مراجع قضائی معرفی و بر اساس قانون مجازات خواهند شد.

وی از بازرسی مأموران این اداره با همکاری اصناف شهرستان سیرجان خبر داد و گفت: طی دو روز در هفته این بازرسی مشترک انجام می‌شود، اما نیازمند حمایت بیشتر اصناف و ارگان‌هایی که باید با اداره استاندارد همکاری کنند هستیم.

سیرمهنی، عنوان کرد: بازدیدهای سر زده در اجرای برنامه تحولی سازمان و با هدف نظارت بر عملکرد نهادهای ارزیابی انطباقی و اجرای دقیق استاندارد ملی انجام می‌شود تا جلوی تخلفات گرفته شود.

رئیس اداره استاندارد سیرجان گفت: راه استعلام کالا برای شهروندان ارسال کد ده رقمی که زیرعلامت استاندارد حک شده به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ است و یا می‌توانند با اداره استاندارد تماس و از کالای مورد خرید خود اطمینان حاصل کنند.

وی گفت: کسانی که نیازمند کسب مجوز تولید کالا هستند حتماً نشان استاندارد را داشته باشند و مدیران اجرایی هم موظف هستند متقاضیان را جهت طی مراحل قانونی استاندارد سازی کالای تولیدی هدایت و حمایت کنند.

سیرمهنی، خاطرنشان کرد: بازدیدهای سر زده در اجرای برنامه تحولی سازمان و با هدف نظارت بر عملکرد نهادهای ارزیابی انطباقی و اجرای دقیق استاندارد ملی انجام می‌شود تا جلوی تخلفات گرفته شود.

وی به ضرورت استانداردسازی اجباری آسانسورها در واحدهای ساختمانی، ادارات و سازمان‌ها اشاره کرد و ادامه داد: بازرسی آسانسور و اخذ گواهی ایمنی جز برنامه‌های اداره استاندارد سیرجان است که در طول سال و توسط شرکت‌های بازرسی تأیید صلاحیت انجام شده و ما سعی می‌کنیم تا بر این فرآیند نظارت دقیقی داشته باشیم.

کد خبر 6583817

  • دستگاه های معیوب شهربازی کرمان با دستور دادستان پلمب شدند

  • تأسیسات گردشگری کرمان برای ارتقا کیفیت خدمات استاندارد سازی می شوند

  • قطار شهربازی کرمان دارای مجوز استاندارد بوده است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تقویت کریدور ترانزیتی ایران و ترکمنستان

  • رشد ۴۲ درصدی گردشگران در کرمانشاه طی یک سال گذشته

  • تفویض اختیارات به استانداران راهکار مؤثر برای حل مشکلات کشور است

  • قصه‌هایی از صمد بهرنگی صوتی شد

  • خاموشی ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه

  • بازسازی پل تاریخی محمدحسن‌خان بابل آغاز شد

  • رای بدوی در خصوص مطالبات سازمان زیباسازی شهرتهران پس از ۱۸ سال صادر شد

  • روایت زندگی زنان توانمند، موجب افزایش خودباوری در جامعه می‌شود

  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود

  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه

  • معمای پهپاد یمنی؛ چگونه دور از چشم رادارها وارد اراضی اشغالی شد؟

  • چگونگی صدور سند مالکیت حد نگار برای املاک دارای قولنامه عادی

  • هوای پاییزی برای نیمه شمالی و غربی؛ کاهش ۸ درجه‌ای دما از هفته آینده

  • تازه‌ترین به‌روزرسانی اعتباربخشی ۸۰ دانشکده‌ پزشکی کشور اعلام شد

  • جدول زمان بندی قطعی برق شهر کرمان در روز دوشنبه ۱۷ شهریور

  • ۱۷ میلیون جوان مجرد زیر ۴۵ سال در کشور؛ راه اندازی بانک ویژه جوانان

  • بقایی: پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • خبر خوش برای بیماران پیوند؛ داروها درب منزل تحویل خواهد شد

  • ۱۲ بازیکنی که امید استقلال شدند؛ از جذب همبازی مسی تا یک جدایی عجیب!

  • دریاچه نمک در خطر؛ طرح احداث شهرک شیمیایی در آران و بیدگل بررسی می‌شود

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴