مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان عاشورایی و آئین بزرگداشت مقام حضرت علی اصغر (ع) جمعه ششم تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با اول محرم از در شبستان مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعه این هفته (۶ تیرماه) از ساعت ۸ صبح مراسم شیرخوارگان حسینی در مجموع بیش از ٩٠٠٠ نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار شد.

در این مراسم که همزمان در اولین جمعه ماه محرم در اقصی نقاط کشور برگزار می‌شود، مادران، شیرخوارگان خود را نذر یاری حضرت صاحب‌الزمان (عج) کردند.

مادران شیرخوارگان حسینی، هم نوا با حضرت رباب سلام الله علیها سربازان ظهور خود را، به رخ جهانیان می کشند و فریاد می‌زنند: "ایران حسین تا ابد پیروز است"

مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

بر همین اساس به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش، امروز جمعه ششم تیرماه برابر با اول محرم الحرام ۱۴۴۷ از ساعت ۹ صبح مجلس سوگواری حضرت علی اصغر (علیه السلام)، در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

این مراسم از ساعت ۹ صبح با تلاوت قرآن کریم توسط قاری نوجوان امیرحسین سرلک آغاز شد و سپس مجید یراق‌بافان اجرای این مراسم را بر عهده گرفت.

در ادامه مداحان اهل بیت علیه السلام آقایان حاج عبدالرضا هلالی و حاج حسین هوشیار در آن مرثیه‌سرایی کردند.

مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

از نکات دیدنی مراسم اجتماع امسال شیرخوارگان حسینی تهران، یادآوری ظلم و ستمی بود که رژیم کودک کش اسرائیل در جنگ اخیر خود داشت. مصلای تهران شاهد همدردی مادران با داغداران این مصیبت بود. در این میان مجید یراقبافان با بیان اینکه تا کنون عرصه نبرد بوده است و فرصت گریه نبوده و با آغاز ماه محرم می‌توان برای مصیبت سید الشهدا (ع) اشک ریخت از همه مادران خواست تا با نوای یلند شعار «مرگ بر اسرائیل» سردهند.

همچنین از دیگر برنامه‌های این مراسم شعر خوانی سید حمیدرضا برقعی بود که در پایان با توسل به قمر منیر بنی هاشم (ع) تمام فرزندان آب و خاک ایران را بیمه دستان ابوالفضل العباس (ع) کرد.

گفتنی است، همچنین اجتماع دیگری در استان تهران و شهرستان ری از ساعت ۹ صبح امروز و با حضور شیرخوارگان حسینی و مادران آنها در مصلای امام علی (ع) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد.

مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

همچنین اجتماع شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) نیز برگزار شد.

کد خبر 6513078 سمانه نوری زاده قصری

  • اجتماع شیرخوارگان حسینی به یاد کودکان غزه برگزار شد / یا مهدی(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم

  • همنوایی شیرخوارگان لرستانی با شش ماهه کربلا/ کودکان نذر یاری قیام صاحب الزمان شدند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بلاروس: حمله به ایران نقض خطرناک معاهدات بین‌المللی است

  • سخن از مذاکره بعد از تهاجم دشمن ذلت است

  • آئین تشییع پیکر سرباز شهید«محمد ضیا» در رضوانشهر

  • تشییع ‌پیکر شهدای تعرض رژیم اشغالگر صهیونیستی به ایران

  • کشف ۲۵ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس خوانسار و اصفهان

  • مادرانی که فرزندانشان را نذر ظهور کردند

  • واژگونی ال ۹۰ در کاشان ۲ مصدوم و یک فوتی داشت

  • تدوین بسته حمایتی جبران خسارات اقتصادی جنگ ۱۲ روزه در همدان

  • برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی (ع) در ۴۵ کشور

  • اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد امام حسین(ع) در آسمان ایران

  • «هاآرتص»: «ترامپ» اشتباه بزرگی کرد

  • احتمال معاوضه هجومی بین سپاهان و استقلال؛ همه چیز در گرو نظر دو سرمربی

  • رویترز خبر داد: بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا

  • کارشناس والیبال: انتخاب پیاتزا هوشمندانه بود؛ بازیکنان خوب سرویس زدند

  • حادثه امنیتی سخت در خان‌یونس؛ بالگردهای صهیونیستی خود را رساندند

  • دستور اخراج اتباع افغان غیرمجاز از کشور صادر شد؟

  • فشار ترامپ به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ غزه

  • سیدحسن خمینی: افق بسیار روشنی پیش روی مردم ایران قرار دارد

  • واکنش شدیداللحن « عون و سلام» به حملات رژیم صهیونیستی به لبنان

  • زد و خورد میان پلیس رژیم صهیونیستی و معترضان در قلب اراضی اشغالی

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴