مردم و دولت باید سرمایه‌گذاری در حوزه تولید را جدی بگیرند

مردم و دولت باید سرمایه‌گذاری در حوزه تولید را جدی بگیرند

تبریز- امام جمعه تبریز گفت: امسال سال سرمایه‌گذاری برای تولید است، رهبر معظم انقلاب بارها بر اهمیت آن تاکید کرده‌اند لذا مردم و دولت باید سرمایه‌گذاری در حوزه تولید را جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در حوزه اقتصادی دارد، هرچند وضعیت اقتصادی و تجاری استان در حال حاضر خوب است، اما انتظار می‌رود در مسائل سرمایه‌گذاری و تولید عملکردی بهتر داشته باشیم. نباید اجازه دهیم سرمایه‌گذاران بومی به استان‌های دیگر بروند، بلکه باید شرایطی فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران دیگر استان‌ها را نیز جذب کنیم.

وی ادامه داد: جوانان، مردم و مسئولین باید در برابر دسیسه‌پراکنی‌های دشمنان، هوشیارانه و محکم بایستند. در این مسیر، توجه به معیشت مردم و تقویت سفره‌های آنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. مسئولین باید دغدغه معیشت مردم را داشته باشند و برای حل مشکلات اقتصادی تلاش کنند.

وی با اشاره به مشکلات اخیر در حوزه آب و برق، افزود: مردم شریف تبریز بارها با ما تماس می‌گیرند و نسبت به قطعی‌های چندین ساعته آب و برق گلایه دارند. واقعاً نمی‌دانم در پاسخ چه بگویم، چراکه مسئولین هم تمام تلاش خود را برای جلوگیری از این مشکلات انجام می‌دهند.

مطهری اصل همچنین خاطرنشان کرد: آمریکا و اسرائیل به دنبال ایجاد اختلاف در کشورهای منطقه هستند. اولین اقدام آن‌ها ایجاد شکاف و اختلاف داخلی در عراق بود، اما نباید اجازه دهیم این توطئه‌ها به نتیجه برسد؛ یمن نیز سیاست‌گذاران این کشور را ترور کرده‌اند، اما روز به روز بر قدرت انصارالله افزوده می‌شود. در لبنان هم اقدامات مخرب زیادی انجام داده‌اند، اما دولت لبنان باید هوشیار و آگاه باشد.

وی با تاکید بر ضرورت اتحاد امت اسلامی، اخراج آمریکا از منطقه را خواست و گفت: حماس با اقدامات خود، نیروهای خبیث رژیم صهیونیستی را به هلاکت می‌رساند. اگر لبنان می‌خواهد لبنان بماند، اگر عراق به دنبال حفظ عزت خود است و اگر یمن می‌خواهد پیروز شود، راهی جز اخراج آمریکا از منطقه وجود ندارد. این خواسته مسلمانان است.

کد خبر 6580352

  • ما هیچگاه با تهدیدهای دشمنان عقب نشینی نمی‌کنیم

  • آذربایجان قهرمانانه انقلاب و تمامیت ارضی ایران را حفظ کرده است

  • فاضلی؛صنعت دفاعی کشور باید حفظ و گسترش یابد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ایجاد تفرقه رمز عملیات دشمنان اسلام است

  • شرط ترامپ برای خلاصی تولیدکنندگان نیمه رسانا از تعرفه‌های سرسام آور

  • راهپیمایی جمعه‌ خشم در میناب برگزار شد

  • ربیع‌الاول ماه رحمت، مهربانی و نزدیکی دل‌های مسلمانان به همدیگر است

  • مسابقه کتابخوانی «روایت راز صهیون» برگزار می‌شود

  • وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

  • مردم و دولت باید سرمایه‌گذاری در حوزه تولید را جدی بگیرند

  • دیوار چین در برابر تحریم‌های غرب علیه ایران

  • آزمون اصلح مهارت‌آموزان دانشگاه فرهنگیان بوشهر برگزار شد

  • برگزاری دوره حضوری توانمندسازی طلاب در پاسخگویی به شبهات اعتقادی

  • مانور اف-۱۶ ونزوئلا بر فراز ناوشکن آمریکایی؛ واشنگتن هشدار جدی داد!

  • زمان و مکان بازی تیم ملی فوتبال ایران در فینال تورنمنت کافا مشخص شد

  • انتقاد از ضعف بزرگ تیم ملی فوتبال ایران؛ میراث کی روش از بین رفت!

  • تلاش برای خلع سلاح مقاومت در ۳ جبهه؛ راهبرد آمریکا و اسرائیل چیست؟

  • انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در استان هرمزگان

  • تشکل‌های محیط زیست اصفهان اجرای کنسرت در زاینده‌رود را محکوم کردند

  • ترامپ روز جمعه فرمان اجرایی تغییر نام وزارت دفاع را امضاء می‌کند

  • آخرین بازی خانگی مسی شکوهمندانه رقم خورد

  • پاسخ متفاوت کرملین به پرسشی درباره روابط پوتین و ترامپ!

  • ماجرای فساد ۴۰ میلیاردی در یک قرارداد مشاوره‌ای سازمان تامین اجتماعی

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴