موقوفات پاکدشت بدون بودجه دولتی و با مشارکت خیرین اداره می‌شود

موقوفات پاکدشت بدون بودجه دولتی و با مشارکت خیرین اداره می‌شود

پاکدشت- رئیس اداره اوقاف پاکدشت گفت: هفته وقف فرصتی برای مشارکت مردم و خیرین در حفظ و احیای موقوفات است و امسال همزمان با آن سه پروژه عمرانی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خاش، صبح سه شنبه، در نشست خبری با اشاره به فعالیت‌های این اداره اظهار داشت: از زمان تصدی مسئولیت اداره اوقاف پاکدشت حدود چهار ماه می‌گذرد و در این مدت تلاش کرده‌ایم تا با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، زمینه حفظ و احیای موقوفات و بقاع متبرکه را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه هیچ ردیف بودجه‌ای از سوی دولت برای موقوفات در نظر گرفته نمی‌شود، افزود: تمام هزینه‌ها از منابع خودگردان تأمین می‌شود و نقش دولت بیشتر جنبه نظارتی دارد. هدف ما این است که بقاع متبرکه علاوه بر ارزش دینی، در عمران و آبادانی مناطق مختلف شهرستان نیز نقش‌آفرینی کنند.

بر اساس اعلام اداره اوقاف، برنامه‌های هفته وقف در پاکدشت شامل تجدید میثاق با شهدا، غبارروبی امام‌زاده طالب، محفل انس با قرآن، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و برپایی میز خدمت در نماز جمعه خواهد بود. همچنین مراسم ویژه‌ای به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) برگزار می‌شود.

خاش با اشاره به وجود ۱۷ بقعه متبرکه در شهرستان پاکدشت، گفت: عوامل اجرایی این بقاع با همراهی خیرین در حفظ و آبادانی این اماکن فعال هستند و هفته وقف فرصت مناسبی برای تعامل دوسویه با رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی به مردم محسوب می‌شود.

وی در ادامه از اجرای سه پروژه عمرانی در این هفته خبر داد و افزود: گازرسانی به امام‌زاده محمد ده‌امام، محوطه‌سازی امام‌زاده پنجعلی جیتو و کلنگ‌زنی ساخت آشپزخانه امام‌زاده موسی شریف‌آباد از جمله این پروژه‌ها است.

رئیس اداره اوقاف پاکدشت در پایان تأکید کرد: با همت جمعی مردم، خیرین و متولیان وقف، امیدواریم بقاع متبرکه شهرستان علاوه بر جایگاه معنوی، در توسعه و عمران پاکدشت نیز اثرگذار باشند.

کد خبر 6584497

  • اجرای برنامه‌های هفته وقف در دماوند؛ رشد ۱۶۰ درصدی درآمد موقوفات

  • تشکیل ۳۳۰ پرونده علیه متصرفان غیر قانونی موقوفات در گیلان

  • سازمان اوقاف و امور خیریه به مناسبت آغاز دهه وقف پیام داد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تاکید پزشکیان بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا

  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی از سه‌شنبه ۱۸ شهریور

  • در نامه به رئیس جمهور مطرح شد؛ صنعت CNG در آستانه فروپاشی

  • انقلاب اسلامی هندسه قدرت جهان را تغییر داد

  • موقوفات پاکدشت بدون بودجه دولتی و با مشارکت خیرین اداره می‌شود

  • رئیسعلی دلواری، شهید مبارزه با استعمار انگلیس

  • فعالیت‌های سمن‌های زیست‌محیطی استان بوشهر حمایت می‌شود

  • برگزاری نشست رئیس سازمان بازرسی با اعضای اتاق بازرگانی ایرانیان چین

  • روایت یک خبرنگار از دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب

  • پروژه‌های راهبردی ساری نیازمند تکمیل سریع است

  • شرط‌بندی مأموران رضاخان روی سر قطع‌شده مردم؛ در روایت تاریخی نقص داریم

  • هراسی از هیچ سناریویی نداریم؛ محاصره غزه توسط اسرائیل باید شکسته شود

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • حمله پهپادی به ناوگان مقاومت (صمود) در سواحل تونس + فیلم

  • زمین‌لرزه‌ای شدید یونان را لرزاند

  • رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

  • شنیده شدن صدای مهیب در جاسک؛ مردم نگران نباشند

  • شمارش معکوس برای ورود منیر الحدادی به تهران

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • رحیم عزت بقایی هنرمند پیشکسوت موسیقی و سینما درگذشت

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴