نجات ۳۲۷ زندانی مالی استان مرکزی با دستان پرمهر خیران

نجات ۳۲۷ زندانی مالی استان مرکزی با دستان پرمهر خیران

اراک- استاندار مرکزی گفت: ۳۲۷ زندانی مالی در این استان به دلیل بدهی‌های مالی در حبس به‌سر می‌برند و چشم‌انتظار دستان پرمهر خیران برای آزادی خود هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی ظهر سه‌شنبه در نشست ستاد دیه کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد استان مرکزی با تأکید بر اهمیت مشارکت عمومی در حل مسائل اجتماعی، اظهار کرد: آزادی زندانیان مالی یک اقدام خیرخواهانه است که علاوه بر کاهش مشکلات فردی، به برکت و رونق سایر بخش‌های اقتصادی استان نیز منجر می‌شود.

وی افزود: با وجود ۳۲۷ زندانی مالی در استان، با بدهی ۱۴ هزار و ۷۰ میلیارد ریال، به علت ناتوانی در پرداخت بدهی‌های خود در بازداشت به سر می‌برند و خانواده‌هایشان با مشکلات و شرایط دشواری مواجه هستند.

زندیه وکیلی تصریح کرد: در صورت برخورداری از توان مالی، ضروری است با همکاری و همت جمعی، زمینه آزادی این زندانیان فراهم شود.

وی ادامه داد: از میان زندانیان جرایم غیرعمد، ۴۷ نفر محکوم مالی بوده که ۲۰ نفر از آنها به دلیل بدهی مهریه کمتر از ارزش یک سکه در زندان به سر می‌برند.

استاندار مرکزی تاکید کرد: ۵۹ نفر از این محکومان مالی با بدهی کمتر از یک میلیارد ریال در انتظار حمایت خیران برای بازگشت به خانواده‌هایشان هستند.

زندیه‌وکیلی افزود: در آستانه میلاد پیامبر اکرم (ص)، آزادی جمعی از زندانیان مورد تأکید است و فرمانداران موظفند با برگزاری جلسات هماهنگ با اصناف، اتاق بازرگانی، بانک‌ها و نهادهای اقتصادی، زمینه مشارکت خیران در این اقدام انسان‌دوستانه را فراهم سازند.

استاندار مرکزی با اشاره به مشکلات مختلف استان از جمله ناترازی انرژی، خشکسالی، تحریم‌ها و مسائل ارزی، بر ضرورت همت و تلاش مستمر مردم و مسئولان تاکید کرد و گفت: این حرکت جمعی باعث گشایش‌های بزرگ در زندگی فردی و رونق اقتصادی استان شود.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: این طرح صرفاً آزادی چند زندانی نیست بلکه آزمونی الهی برای جامعه است که باید با همدلی و همکاری به بهترین نحو اجرا شود.

کد خبر 6577675

  • آزادی سه هزار و ۸۴۴ زندانی جرائم غیرعمد در استان مرکزی

  • آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد در استان مرکزی در سایه مهر حسینی

  • آزادی ۵۰ نفر از محکومان جرائم غیر عمد استان مرکزی در ماه رمضان

  • آزادی ۳۰۴ نفر از محکومین جرایم غیر عمد از زندان‌های استان مرکزی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بهره‌برداری از بزرگ‌ترین پروژه آبخیز تا جالیز کشور در خراسان جنوبی

  • وزیر ارتباطات: ذره‌ای از اصولم و منافع مردم و کشور عدول نکرده‌ام

  • نجات ۳۲۷ زندانی مالی استان مرکزی با دستان پرمهر خیران

  • واکنش طارمی به جدایی از اینتر + عکس

  • برگزیدگان جایزه مصطفی معرفی شدند

  • پشت پرده‌ انتقال طارمی به المپیاکوس؛ تماس مهدی با مهاجم سابق تیم ملی

  • دانشگاه علوم پزشکی قم یک همت از بیمه‌ها طلبکار است

  • ۵۰ هزار بازرگان در سامانه جامع تجارت عضویت دارند

  • همدان نیمی از جمعیت استان را در خود جای داده است؛ نیاز به تصمیمات عاجل

  • کشف بیش از ۴۰۰ هزار قلم داروی قاچاق و تقلبی در مریوان

  • رهبر کره شمالی با «دژ متحرک» وارد چین شد

  • افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از مصوبه تا اجرا

  • سیدبندی آزادکاران برای مسابقات جهانی اعلام شد/«رحمان بی‌رحم» در سید یک

  • هشدار وزارت بهداشت درباره بیماری‌های شایع تنفسی در فصل پاییز

  • ادعاهای بی‌اساس شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر سه گانه ایرانی

  • مقام سابق ارتش تل‌آویو: پیش‌گویی «سنوار» در حال تحقق است

  • میدان امام حسین(ع) میزبان آیین باشکوه «عید بیعت» می‌شود

  • جدال سخت دارنده مدال المپیک با مدعیان جهان/ مهمدی طلایی می‌شود؟

  • مذاکرات مثبت استقلال با کاپیتان تیم ملی فوتبال کامرون

  • پیام همبستگی ایران به ونزوئلا درخصوص ماجراجویی های آمریکا

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴