همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان توسعه می‌یابد

همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان توسعه می‌یابد

در دیدار وزرای کشاورزی ایران و تاجیکستان، راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه بخش کشاورزی بررسی و بر تقویت این همکاری‌ها تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با قربان حکیم‌زاده وزیر کشاورزی تاجیکستان، با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور ایران مبنی بر توسعه همه‌جانبه روابط با کشورهای دوست و همسایه، اظهار داشت: گسترش همکاری‌های کشاورزی بین دو کشور یکی از مصادیق اجرایی شدن سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با همسایگان و منطقه است.

وی با تاکید بر اهمیت امنیت غذایی برای هر دو کشور و منطقه، آمادگی ایران برای همکاری‌های بیشتر و اجرای پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف بخش کشاورزی را اعلام کرد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از مواضع اصولی دولت و مردم تاجیکستان در جریان جنگ و تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و ابراز همدردی آنان در ارتباط با شهدا و خسارات وارده به کشورمان قدردانی کرد.

در این دیدار، قربان حکیم‌زاده وزیر کشاورزی تاجیکستان، استواری مردم ایران در جنگ تحمیلی را ستود و بار دیگر حمایت کشورش از جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

وی با اشاره به امضای یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی بین دو کشور، از برگزاری موفقیت‌آمیز نخستین کمیته مشترک همکاری‌های کشاورزی بین دو کشور در سال گذشته اظهار خرسندی کرد و پیشرفت روند اجرای توافق‌های به عمل آمده در این تفاهمات را رضایت‌بخش ارزیابی کرد.

در این دیدار، وزرای کشاورزی دو کشور در خصوص راهکارهای سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع تبدیلی، همکاری در توسعه مکانیزاسیون، دامپروری، آبزی‌پروری و سایر حوزه‌های بخش کشاورزی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

همچنین در این دیدار مقرر شد، دومین اجلاس کمیته مشترک همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان در آینده نزدیک برگزار شود.

کد خبر 6547248

  • تفاهم‌نامه تشکیل پروژه‌های مشترک کشاورزی در اجلاس شانگهای

  • راه‌های توسعه همکاری‌های کشاورزی ایران و چین بررسی شد

  • هدفگذاری دو میلیارد دلاری برای مبادلات کشاورزی ایران و چین

  • وزیر جهاد بر ضرورت توسعه تجارت درون‌سازمانی محصولات کشاورزی تاکید کرد

  • ناقوس مرگ زاگرس؛ زوالی که کمک می‌طلبد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حادثه برای اتوبوس زائران کربلا در میناب

  • اولویت‌بندی ایمنی راه‌های شرق استان سمنان؛ اصلاح کریدور تهران-مشهد

  • بازدید رئیس اورژانس کشور از جایگاه پد بالگرد بیمارستان شهید بهشتی قروه

  • فوت کارگر پتروشیمی گچساران بر اثر سقوط از داربست

  • موکب «خدام العتره» در کربلا آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین شد

  • ۳ هزار مدرسه جدید تحویل آموزش و پرورش می شود

  • پذیرایی از زائران اربعین در موکب عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) لرستان

  • افزایش نرخ جذب دانش آموزان مناطق محروم هدفگذاری شد

  • پوشش بیش از یک هزار دانش‌آموز در نهضت مدرسه‌سازی

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان توسعه می‌یابد

  • سیستم ایمنی قوی با ۸ ویتامین ضروری

  • ضرب‌الاجل ۱۰ روزه؛ تقابل «ترامپ» و «پوتین» به کجا می‌رسد؟

  • بحران در بخش ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

  • هر کیلو گرم گوشت مرغ به ۱۲۵ هزار تومان رسید + جدول قیمت کالاها

  • «ترامپ» از سخنان «مدودف» به خشم آمد

  • «مدودف» به واکنش عصبی «ترامپ» پاسخ داد

  • اخاذی از شیک‌پوش‌ها و سرقت عجیب از طلافروشی‌ها؛ متهمان در چنگال قانون

  • مقامات آمریکا: وضعیت غزه دلخراش است؛ نتانیاهو دروغگوی مشمئزکننده است

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز پنجشنبه ۹ مرداد منتشر شد

  • تخریب «شاهوار» متوقف شود؛ انتشار نامه سازمان محیط زیست برای اولین بار

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه نهم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه نهم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴