هوای اصفهان در وضعیت نارنجی و آلوده است

هوای اصفهان در وضعیت نارنجی و آلوده است

اصفهان- شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۴ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به هفت صبح روز سه‌شنبه هجدهم شهریور با میانگین ۱۱۵ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (سالمندان، افراد دارای بیماری‌های تنفسی و قلبی، زنان باردار و کودکان) است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با عدد ۱۴۹، پارک زمزم ۱۰۳، خیابان رودکی ۱۳۰، خیابان رهنان ۱۰۶، خیابان فرشادی ۱۲۲، بولوار کاوه ۱۳۹ و ولدان ۱۰۹ AQI وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و در زینبیه و کردآباد به ترتیب با اعداد ۱۵۵ و ۱۷۹ AQI قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه را نشان می‌دهد.

شاخص هوا همچنین در ایستگاه دانشگاه صنعتی با عدد ۸۴، سپاهان‌شهر و خیابان هزار جریب ۸۲، خیابان فیض ۹۹ و خیابان میرزا طاهر ۷۸ AQI در شرایط قابل قبول است.

شاخص هوای شهر قهجاورستان با میانگین ۱۴۹ و زرین شهر با میانگین ۱۰۳ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6584269

  • گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر

  • کمینه دمای اصفهان کاهش می‌یابد

  • هشدار شدید برای استان‌های شمالی و جنوبی؛ شدت گرمای هوا تداوم دارد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • هوای اصفهان در وضعیت نارنجی و آلوده است

  • صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان سه‌شنبه ۱۸ شهریور

  • استاندار سمنان در تکاپوی بودجه بحران؛ وعده مدیران برای نجات زیرساخت‌ها

  • به بهانه اکران «ناتورِدشت»؛ حوادث واقعی چطور از سینما سر درآوردند؟

  • صفحه نخست روزنامه های استان فارس سه شنبه ۱۸ شهریورماه

  • استقرار ارتش لبنان در ۱۲۰ منطقه در جنوب این کشور

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • افزایش ۲ برابری کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان ایلام

  • بررسی تغییرات در فرآیند گزینش آموزش و پرورش طی یک سال اخیر

  • آغاز نشست مشترک مجلس و دولت برای بررسی مسائل کلان کشور

  • اینفانتینو: حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی را تضمین می‌کنم

  • ایران پس از ۱۴ سال به ازبکستان باخت؛ نایب قهرمانی در «کافای» بی‌کیفیت!

  • نظر کارشناس داوری درمورد اتفاقات جنجالی و مشکوک دیدار ایران و ازبکستان

  • هراسی از هیچ سناریویی نداریم؛ محاصره غزه توسط اسرائیل باید شکسته شود

  • اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران

  • شرط‌بندی مأموران رضاخان روی سر قطع‌شده مردم؛ در روایت تاریخی نقص داریم

  • واکنش وزارت ورزش به واگذاری باشگاه پرسپولیس

  • حضور رئیس فیفا در رختکن تیم ملی فوتبال ایران + فیلم

  • حمله پهپادی به ناوگان مقاومت (صمود) در سواحل تونس

  • رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴