واکنش‌ها به حمله هوایی رژیم صهونیستی به قطر

واکنش‌ها به حمله هوایی رژیم صهونیستی به قطر

حمله رژیم صهیونیستی به رهبران حماس در قطر واکنش های مختلفی را به همراه داشته است.

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه حمله بزدلانه به رهبران حماس در قطر انجام داد که این اقدام ددمنشانه موجی از محکومیت به همراه داشت.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین بعد از ظهر امروز سه شنبه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به نشست رهبران حماس در دوحه، این اقدام را جنایتکارانه خواند که تمامی معیارها و ارزش‌های انسانی و ابتدایی‌ترین قوانین و عرف‌های بین‌المللی را نقض می‌کند.

در بیانیه این جنبش آمده است: اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نشستی میان رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس در پایتخت قطر، دوحه، عملی جنایتکارانه به تمام معنا است که تمامی معیارها و ارزش‌های انسانی و ابتدایی‌ترین قوانین و عرف‌های بین‌المللی را نقض می‌کند، بدون آنکه حتی به این موضوع که دوحه میزبان هیئت خود رژیم جنایتکار برای مذاکرات است، توجهی شود.

این بیانیه می‌افزاید: این حمله نشانگر این است که این رژیم بر ادامه خونریزی در جنگ نسل‌کشی آشکار علیه ملت فلسطین اصرار دارد و این تحولی خطرناک است که نباید نسبت به آن مماشات کرد.

جهاد اسلامی همچنین مسئولیت این اقدام را متوجه دولت ترامپ، دانست و اعلام کرد:ما دولت رئیس‌جمهور آمریکا ترامپ را مسئول رهایی افسارگسیخته رژیم از هر قیدی می‌دانیم، به ویژه که این تجاوز صهیونیستی پس از آنچه کاخ سفید پیشنهاد ترامپ نامید، صورت گرفته است.

امارات: تمام قد در کنار قطر هستیم

انور قرقاش مشاور رئیس امارات با اشاره به اینکه امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس درهم تنیده است، گفت: تمام قد در کنار قطر هستیم.

وی افزود: حمله ددمنشانه اسرائیل به قطر را محکوم می کنیم و همبستگی کامل خود را با این کشور در برابر این حمله اعلام می کنیم.

همچنین عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات نیز به شدت حمله رژیم صهیونیستی به قطر را محکوم کرد.

اردن محکوم کرد

وزارت خارجه اردن نیز حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه را نقض آشکار قوانین بین المللی و تهدید خطرناکی علیه مردم و افراد مقیم قطر دانست و آن را محکوم کرد.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن اعلام کرد که این کشور ضمن محکومیت شدید «تجاوز اسرائیل» علیه قطر، حمایت مطلق خود را از دوحه در خصوص اتخاذ هر اقدامی علیه این حمله، اعلام می‌کند.

واکنش دبیر کل سازمان ملل

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن محکومیت شدید نقض حاکمیت و تمامیت ارضی قطر، از نقش مثبت این کشور در مذاکرات غزه قدردانی کرد.

دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی قطر را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی همچنین بر نقش مثبت قطر در دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادی تمامی اسرا تأکید کرد و گفت: قطر نقش بسیار مثبتی در دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادی همه اسرا ایفا کرده است.

عراق و کویت محکوم کردند

وزارت خارجه عراق و کویت نیز در بیانیه شدید اللحنی حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت قطر را شدیدا محکوم کردند.

وزارت خارجه عراق در بیانیه ای اعلام کرد: حمله رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن سران جنبش حماس در دوحه پایتخت قطر را محکوم می کنیم.

رهبر یکی از احزاب در فرانسه: با بمباران قطر توسط نتانیاهو، آیا از قوانین بین المللی چیزی باقی مانده است؟

المیادین هم اکنون خبر داد: ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم ناپذیر» در واکنش به تهاجم اشغالگران صهیونیست به دوحه قطر اعلام کرد: نتانیاهو قطر را بمباران کرده است… آیا چیزی از قوانین بین المللی باقی مانده است؟

عربستان محکوم کرد

وزارت امور خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: پادشاهی عربستان سعودی به شدت حمله اسرائیل به پایتخت قطر را محکوم می‌کند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن: صلحی با وجود دشمن صهیونیست در منطقه نخواهد بود

مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن، نیز در واکنش به این حمله اظهار داشت: ما تجاوز رژیم اسرائیل به مقر هیئت مذاکره‌کننده فلسطین در پایتخت قطر، دوحه را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: در کنار حماس و همه گروههای فلسطین مبارز هستیم. آنچه دردوحه رخ داد جای هیچ تردیدی باقی نمی گذارد که صلح و ثباتی در منطقه با وجود دشمن صهیونیستی نیست.

کد خبر 6585127

  • نجات هیئت حماس از حمله رژیم صهیونیستی

  • کنعانی مقدم: کشورهای عربی علیه رژیم صهیونیستی اعلان جنگ کنند

  • امارات: حمله خائنانه اسرائیل به قطر را محکوم می‌کنیم

  • قطر: با حمله اسرائیل مماشات نمی کنیم

  • حمله جنگنده های اسرائیلی به قطر برای ترور مقامات حماس+ فیلم

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بسیجیان شهرداری تهران، سنگر مستحکم امنیت و امید ملت

  • رویداد «ره‌بانو» با هدف هم‌اندیشی شوراهای راهبری بانوان برگزار می‌شود

  • شهردار سنندج در سمت خود ابقا شد؛ رأی‌گیری شورا پس از جلسه استیضاح

  • قمی: طرح ملی حفظ قرآن باید به نهضتی فراگیر تبدیل شود

  • کشف ۳۹ دستگاه ماینر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در خراسان جنوبی

  • از خرما و زرشک تا عروسی چنشت؛ تقویم رویدادهای گردشگری خراسان منتشر شد

  • افزایش ۱۱۱ درصدی تلفات جاده‌ای در خراسان جنوبی

  • ستایشگران اهل بیت؛ پرچمداران پیام وحدت با زبان شعر

  • زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است

  • ۲ طرح پیشران گردشگری در استان اردبیل تصویب شد

  • گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضائیه

  • واکنش قهرمان جهان به کنار گذاشتن پویا دادمرز از مسابقات جهانی

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۸ شهریور؛ سامانه هوای خنک از جمعه وارد کشور می‌شود

  • حمله جنگنده های اسرائیلی به قطر برای ترور مقامات حماس+ فیلم

  • بررسی تغییرات در فرآیند گزینش آموزش و پرورش طی یک سال اخیر

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • بازتاب شکست ایران مقابل ازبکستان در سایت یونانی؛ شوک به طارمی در فینال

  • امارات به رژیم صهیونیستی تسلیت گفت!

  • ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی کشور؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴