پزشکیان: در چارچوب سیاست‌های نظام و برنامه عمل کنیم مملکت درست می‌شد

پزشکیان: تفویض اختیارات به مدیران محلی کلید بهبود وضعیت کشور است

رئیس‌جمهور بر ضرورت تفویض اختیارات به استانداران و فرمانداران تأکید کرد و گفت: هر یک از مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴ با حضور در وزارت امور خارجه گفت: هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند.

وی بیان داشت: این تصور که تنها رئیس‌جمهور می‌تواند تغییرات اساسی ایجاد کند، نادرست است. هر یک از مسئولان در سطوح مختلف می‌توانند با دغدغه‌های مشابه، اقدامات مؤثری انجام دهند.

پزشکیان افزود: اختیارات به استانداری‌ها و وزرا داده شده است، اما در برخی موارد نیاز به اصلاحات وجود دارد. ما باید با همکاری یکدیگر نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کنیم.

وی همچنین به ضرورت نظارت و حمایت از تصمیمات استانداران اشاره کرد و گفت: اگر استانداران به فرمانداران اختیار کافی بدهند، می‌توانیم شاهد پیشرفت‌های بیشتری در حوزه‌های مختلف باشیم.

وی بر لزوم هماهنگی میان سازمان‌ها و نهادهای مختلف تأکید کرد و خواستار یک رویکرد سیستماتیک برای بهبود عملکردها شد. پزشکیان همچنین از دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و وزارتخانه‌ها خواست تا در این راستا همکاری بیشتری داشته باشند و پیشنهادات خود را ارائه دهند.

وی ادامه داد: استانداران می‌توانند همان کاری را انجام دهند که بنده انجام می‌دهم. این در حالیست که رئیس جمهور از بالا نگاه می‌کند در حالی که استانداران خود در میدان هستند. در نتیجه آن چارچوب سیاست کلی مقام معظم رهبری و چارچوب برنامه را رعایت کنیم، استاندار اختیار دارد و می‌تواند کارها را انجام دهد و البته اگر در جای اشتباهی کرد ما نظارت خواهیم کرد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: لازم است استانداران به فرمانداران اختیارات لازم را بدهند، یعنی در حدی که به آنها مسئولیت دادن اختیار هم بدهند، زیرا ما مسئولیت می‌دهیم اما اختیارات را نمی‌دهیم، لذا تلاش می‌کنیم که این موضوع اصلاح شود.

رئیس جمهور در خصوص موضوع روایت سازی خطاب به معاونان و مدیران وزارت امور خارجه، بیان کرد: شما این کار را آغاز کنید هر کاری که لازم باشد واحد ارتباطی ما در ریاست جمهوری هم این کارها را انجام می‌دهد و هر پیشنهادی که لازم باشد مطرح کنید تا دانشگاه‌ها و رسانه‌ها و وزارتخانه‌ها ر ادامه فعالیت‌های لازم را انجام دهند. هرچند آنها کارهایی را انجام می‌دهند اما باید این موضوع را به شکل سازمانی و سیستماتیک انجام دهیم.

وی ادامه داد: استانداران می‌توانند همان کاری را انجام دهند که بنده انجام می‌دهم. این در حالیست که رئیس جمهور از بالا نگاه می‌کند در حالی که استانداران خود در میدان هستند. در نتیجه آن چارچوب سیاست کلی مقام معظم رهبری و چارچوب برنامه را رعایت کنیم، استاندار اختیار دارد و می‌تواند کارها را انجام دهد و البته اگر در جای اشتباهی کرد ما نظارت خواهیم کرد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همچنین لازم است استانداران به فرمانداران اختیارات لازم را بدهند، یعنی در حدی که به آنها مسئولیت دادن اختیار هم بدهند، زیرا ما مسئولیت می‌دهیم اما اختیارات را نمی‌دهیم، لذا تلاش می‌کنیم که این موضوع اصلاح شود.

رئیس جمهور در خصوص موضوع روایت سازی خطاب به معاونان و مدیران وزارت امور خارجه، بیان کرد: شما این کار را آغاز کنید هر کاری که لازم باشد واحد ارتباطی ما در ریاست جمهوری هم این کارها را انجام می‌دهد و هر پیشنهادی که لازم باشد مطرح کنید تا دانشگاه‌ها و رسانه‌ها و وزارتخانه‌ها در ادامه فعالیت‌های لازم را انجام دهند. هرچند آنها کارهایی را انجام می‌دهند اما باید این موضوع را به شکل سازمانی و سیستماتیک انجام دهیم.

در حال تکمیل…

کد خبر 6541459 رامین عبداله شاهی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حل چالش ترافیک نیازمند اقدامات تخصصی در همه مولفه‌ها است

  • قیمت نفت برنت به ۶۸ دلار و ۴۴ سنت رسید

  • صفحه نخست روزنامه های استان یزد شنبه ۴ مردادماه

  • زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد دانشگاه معارف اسلامی اعلام شد

  • توقیف ۳ فروند شناور حامل کالای قاچاق در مرزهای آبی هرمزگان

  • متا آگهی‌های سیاسی را در اروپا منتشر نمی کند

  • نماد ایران خودرو پس از ۴۵ روز توقف امروز بازگشایی می‌شود

  • شاهکار مدیریتی امام جامعه سرنوشت جنگ را به سود ملت ایران تغییر داد

  • هشدار نسبت به نقشه آمریکا برای به آشوب کشاندن عراق

  • قیمت جهانی طلا به ۳۳۳۷ دلار رسید

  • چرا آب در زاینده رود رهاسازی شد؟

  • ارائه طرح تعطیلی یک هفته ای و اختصاص یارانه سفر به هیئت دولت

  • حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها به ۴ هدف حساس اسرائیل

  • خطر اشعه فرابنفش؛ ساعاتی که نباید زیر نور خورشید باشید

  • «میثم کبیری» درتیراندازی اعضای گروهک تروریستی در سردشت به شهادت رسید

  • حضور بازیکن تستی مشهور در اردوی پرسپولیس

  • حمله تروریستی در سردشت؛یک بسیجی شهید و یک نفر مجروح شد

  • محبوبیت «ترامپ» به پایین‌ترین حد خود رسید

  • سوم مرداد ماه در استان کردستان چه خبر بود؟

  • پیش‌بینی وزش باد و ماندگاری هوای گرم در لرستان