پویش «کتابخوان هوارنشین بیساران» در روستای بیساران برگزار شد

پویش «کتابخوان هوارنشین بیساران» در  روستای بیساران برگزار شد

سنندج- پویش «کتابخوان هوارنشین بیساران»، با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، در روستای بیساران برگزار شد که این پویش، که با استقبال گسترده کودکان و نوجوانان روستا همراه بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان در این مراسم با تقدیر از ابتکار و خلاقیت کتابدار کتابخانه شهید ملامحمد ذبیحی روستای بیساران، اظهار کرد: برگزاری این پویش به‌ویژه در یک منطقه روستایی، به عنوان گام مؤثری در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در مناطق هوار نشین کشور محسوب می‌شود.

معصومه حسنی خونسار افزود: ترویج کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان از اولویت‌های اصلی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است و این پویش نماد عملی این هدف در منطقه بیساران است که با استقبال گرم و چشمگیر جامعه هدف روبرو شده است.

در ادامه، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در این پویش، برنامه‌های متنوعی همچون نشست‌های کتابخوانی، معرفی کتاب، مسابقات کوله‌پشتی دانایی، نمایشنامه‌خوانی، قصه‌گویی و پرسش و پاسخ برگزار می‌شود و همچنین برای افزایش جذابیت برنامه‌ها در میان کودکان و نوجوانان، بازی‌های گروهی و مسابقات فرهنگی نیز گنجانده شده است.

حسنی خونسار ضمن اشاره به نقش مثبت حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از توسعه کتابخانه‌های روستایی، افزود: این حمایت‌ها موجب تسهیل پیشرفت‌های فرهنگی در جوامع محلی شده است و زمینه‌ساز رونق بیشتر فعالیت‌های کتابخوانی در این مناطق خواهد بود.

در پایان این مراسم، لوح تقدیر مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان به کتابدار خلاق و مسئول کتابخانه شهید ملامحمد ذبیحی، نوری شهابی، اهدا شد و بسته‌های فرهنگی به عنوان هدیه بین کودکان و نوجوانان شرکت‌کننده در پویش توزیع شد.

کتابخانه عمومی شهید ملامحمد ذبیحی روستای بیساران با تلاش‌های شبانه‌روزی نوری شهابی، در سال ۱۴۰۳ به عنوان کتابخانه برتر روستایی در سطح کشور معرفی شد.

کد خبر 6584378

  • پویش کتابخوان هوارنشین بیساران در کردستان برگزار شد

  • برگزیدگان هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی معرفی شدند

  • کتابخانه عمومی روستاي بیساران بازگشایی شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • افزایش ظرفیت پزشکان متخصص در کردستان

  • میزان قطعی اینترنت اپراتورها در بهار۱۴۰۴؛ سهم بازار اپراتورها در پیامک

  • پویش «کتابخوان هوارنشین بیساران» در روستای بیساران برگزار شد

  • لاپوشانی متا از خطرات هدست واقعیت مجازی برای کودکان

  • یارانه بخشی از هزینه نان را دولت پرداخت می‌کند

  • وضعیت خورهای بندرعباس

  • نماینده آمریکایی: حمایت‌های مالی واشنگتن از اوکراین و تل‌آویو قطع شود

  • داستان رتبه‌های برتر کنکور درخراسان جنوبی؛فرمول نخبگان برای آینده روشن

  • بیش از ۱۲۰۰ چهره سینمایی پیمان عدم همکاری با موسسات صهیونیستی بستند

  • جهانبخش به لیگ ترکیه لینک شد؛ دستمزد بالا بلای جان کاپیتان ایران

  • اینفانتینو: حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی را تضمین می‌کنم

  • هراسی از هیچ سناریویی نداریم؛ محاصره غزه توسط اسرائیل باید شکسته شود

  • شرط‌بندی مأموران رضاخان روی سر قطع‌شده مردم؛ در روایت تاریخی نقص داریم

  • حمله پهپادی به ناوگان مقاومت (صمود) در سواحل تونس

  • زمین‌لرزه‌ای شدید یونان را لرزاند

  • رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

  • حضور رئیس فیفا در رختکن تیم ملی فوتبال ایران + فیلم

  • شنیده شدن صدای مهیب در جاسک؛ مردم نگران نباشند

  • تاج: مقابل ازبکستان بسیار خوب بودیم؛ از اینفانتینو ضمانتنامه گرفتیم

  • امیر قلعه نویی: باید به فیفا افتخار کنیم که چنین رئیسی دارد

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴