۳ طرح منابع طبیعی در گرمسار اجرا شد

۳ طرح منابع طبیعی در گرمسار اجرا شد

گرمسار- رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار از اجرای سه طرح منابع طبیعی طی بازه یک ساله در شهرستان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح ها کمک به حفظ و احیای عرصه های منابع طبیعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین شاه حسینی ظهر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی اداره منابع طبیعی گرمسار با موضوع هفته دولت با بیان اینکه از بازه هفته دولت سال گذشته تا کنون سه طرح بزرگ منابع طبیعی در این شهرستان انجام شد، ابراز داشت: آبخیز داری، گیاهان دارویی و نهال کاری از جمله آنها است.

وی با بیان اینکه در طرح‌ها به دنبال حفظ و احیای پوشش گیاهی منطقه و عرصه‌های منابع طبیعی هستیم، افزود: این طرح‌ها بر اساس مطالعات برنامه ریزی و اجرا شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار بابیان اینکه پروژه نهال کاری در سطح ۴۵۰ هکتار مناطق شور قاضی و سنگاب اجرا شد، ابراز داشت: این طرح‌ها با اعتباری ۱۲ میلیارد ریال به اتمام رسیدند.

شاه حسینی بابیان اینکه در این طرح آبیاری سنواتی، بذر پاشی و کنترل هرزاب انجام گرفتند، تصریح کرد: این طرح‌ها افزایش پوشش گیاهی و کنترل فرسایش بادی و پیشگیری از گرد و غبار را به همراه دارد.

وی از اجرای احداث بند سنگ و ملات حوزه آبخیز چنداب با حجم ۴۲۰ متر مکعب خبر و افزود: این طرح با هشت میلیارد ریال اعتبار به اتمام و بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار با بیان اینکه طرح توسعه گیاهان دارویی در دست اجرا است، ابراز داشت: این اقدام ضمن کمک به پوشش گیاهی و پیشگیری از فرسایش خاک در اقتصاد و معیشت مردم نیز اثر گذاری مثبت دارد.

شاه حسینی در ادامه تصریح کرد: اصلاح، احیا، کشت و توسعه گیاهان دارویی شامل ۱۶۵ هکتار مراتع جعفر خانی دره سیب و یخچال انجام شدند.

وی با بیان اینکه این طرح با یک میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید، افزود: این طرح‌ها نقش حفاظتی در آب و خاک منطقه دارد لذا اجرای مستمر آن پیگیری می‌شود.

کد خبر 6575589

  • ۲۰ هزار اصله نهال اکالیپتوس در گرمسار تولید شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • رئیسی: در تولید داخلی واکسن انتظار پیشرفت بیشتری داشتیم

  • اهدای دو اثر ایرانی به موزه نسخ خطی ارمنستان

  • طراحی دستگاه بویایی نوری برای شناسایی زودهنگام سرطان‌های خونی

  • فرانشیز بیمه بدنه یعنی چه؟ آشنایی با سهم پرداختی بیمه‌گزار در خسارت

  • ۳ طرح منابع طبیعی در گرمسار اجرا شد

  • آخرین آمار بارش‌ها در سال آبی جاری؛ کسری بارش‌ها به ۹۰ میلی‌متر رسید

  • بهبود ۳ میلیارد دلاری تراز تجاری کشور در حوزه کشاورزی

  • نقش کارمندان در پیشبرد اقتصاد استان؛ از سرمایه اجتماعی تا سرمایه گذاری

  • آب از سامانه دوم انتقال از سد طالقان به کرج رسید

  • چگونه بوی بد دهان را از بین ببریم

  • آژیر خطر بار دیگر در شهرک های اسرائیلی طنین انداز شد

  • راز سلامتی در قطره‌های ترش لیمو!

  • رتبه یک کنکور هنر: موفقیت یعنی وفاداری به علاقه نه توقعات دیگران

  • جزئیات قرارداد مهدی طارمی با المپیاکوس مشخص شد؛ دلیل انتخاب تیم یونانی

  • ترامپ: پوتین و زلنسکی برای دیدار دوجانبه آماده نیستند

  • تصاویر جدید از شهید محمد الضیف، فرمانده فقید کتائب القسام

  • خط ۱۱ مترو پایتخت کدام مناطق را پوشش می‌دهد؟

  • کاپیتان اردوی تیم ملی فوتبال را ترک کرد؛ مقصد مهدی طارمی مشخص شد

  • افشای هویت اپراتورهای مرگ رژیم صهیونیستی در مستند «پرنده های مرگ»

  • ۲ مدیر نیروگاه برق حرارتی شهرستان ری به حبس محکوم شدند

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه نهم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه نهم شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴