اعمال قانون بیش از ۵۲۱ هزار خودرو به دلیل تخلفات شبانه در سال ۱۴۰۴

اعمال قانون بیش از ۵۲۱ هزار خودرو به دلیل تخلفات شبانه در سال ۱۴۰۴

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، بیش از ۵۲۱ هزار خودرو به دلیل ارتکاب انواع تخلفات شبانه مشمول اعمال قانون شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار برخورد با تخلفات شبانه در سطح پایتخت اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، بیش از ۵۲۱ هزار خودرو به دلیل ارتکاب انواع تخلفات شبانه مشمول اعمال قانون شده‌اند. از این تعداد، بیش از ۹۵ هزار فقره مربوط به تخلفات حادثه‌ساز بوده است که نقش مستقیم در بروز تصادفات و تهدید ایمنی معابر شهری داشته‌اند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در همین بازه زمانی، ۳۱ هزار و ۵۵۰ وسیله نقلیه نیز به دلیل تخلفات مختلف در سطح شهر تهران توقیف شده‌اند که نشان‌دهنده تشدید نظارت‌ها و برخورد قاطع با رانندگان متخلف است.

سرهنگ کشیر در ادامه با اشاره به آمار تخلفات شبانه بر اساس نوع راه، اظهار داشت: بزرگراه آزادگان با ثبت بیش از ۷ هزار فقره تخلف حادثه‌ساز، در صدر جدول قرار دارد. همچنین در بزرگراه امام علی (ع) بیش از ۴ هزار فقره، بزرگراه شهید همت بیش از ۴ هزار فقره و بزرگراه شهید چمران با بیش از ۳ هزار فقره تخلف، در رتبه‌های دوم، سوم و چهارم جدول بر اساس نوع راه، رانندگان متخلف جریمه شده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۶۱ درصد از فوتی‌های تصادفات شبانه در بزرگراه‌ها رخ داده‌اند، ۳۴ درصد در خیابان‌های اصلی و سهم معابر محلی بسیار محدود است. این آمار نشان می‌دهد که خلوتی شب نباید موجب بی‌احتیاطی رانندگان شود.

سرهنگ کشیر در پایان گفت: آمارها نشان می‌دهد که میزان تصادفات و تخلفات در ساعات شبانه به‌مراتب بیشتر از روز است. بی‌توجهی به قوانین در این ساعات، عامل اصلی بروز حوادث مرگبار است. هر تصادف زاییده یک تخلف است. رانندگان باید بدانند که پلیس نامحسوس در تمامی معابر پایتخت حضور دارد و رفتارهای پرخطر از دید پلیس راهور تهران بزرگ پنهان نمی‌ماند.

کد خبر 6574202

  • برخورد با ۶۸۳ هزار تخلف شبانه در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴

  • بیش از ۶۳ هزار خودروی رانندگان حادثه‌ساز در تهران توقیف شد

  • ۵۲ درصد از تصادفات تهران در شب رخ می‌دهد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جایگاه تبریز در افق دیپلماسی شهری

  • پایان خاک‌خوردن دارایی‌های شهری و آغاز شفافیت مالی در تهران

  • طرح تبدیل فوری اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ اجرایی می شود

  • تصویب لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور شاخص‌ترین اقدام بود

  • مدیر پژوهش و نوآوری دانشگاه تربیت مدرس در سمت خود باقی ماند

  • دیدار لاریجانی با دبیر شورای امنیت ارمنستان

  • تل آویو: بندر «ایلات» فلج شده است

  • افتتاح و کلنگ زنی ۲۹ طرح برق رسانی در شهرستان بویراحمد طی هفته دولت

  • هزینه ۳۱۰ میلیارد ریالی در اجرای طرح‌های هادی روستایی شهرستان بدره

  • دمای هوای شهریورماه نزدیک به نرمال است؛ادامه گرد و خاک در خراسان جنوبی

  • وعده «ابوعبیده» محقق شد؛ ضربه سنگین مقاومت به صهیونیست‌ها در غزه

  • واکنش روسیه به اظهارات بی‌اساس درباره همکاری با تل‌آویو علیه ایران

  • توکلی: مراکز درمانی آسیب دیده در جنگ بازسازی شدند

  • شعارهای ضدصهیونیستی مردم سوریه در حضور «جولانی»+فیلم

  • پزشکیان: جنگ طلب نیستیم اما با قدرت جلوی متجاوز می‌ایستیم

  • ۳ «عملیات امنیتی بسیار سخت» در غزه؛ ۱۳ صهیونیست کشته و زخمی شدند

  • جنبش انصارالله: هیچ مقام نظامی یمن ترور نشده است

  • اولیانوف: ارزیابی عراقچی از اقدام اروپایی‌ها «بسیار دقیق» است

  • ونس: اتفاق ناگواری برای ترامپ افتاده است؛ آماده رهبری آمریکا هستم!

  • رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات آمریکا +فیلم

  • روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴