برخی برچسب‌ها به پیروانی نمی چسبد؛ افشین تا رای استیناف مشکلی ندارد

برخی برچسب‌ها به پیروانی نمی چسبد؛ افشین تا رای استیناف مشکلی ندارد

باشگاه پرسپولیس با انتشار متنی تاکید کرد که مدیر این تیم تا اعلام رای کمیته استیناف مشکلی برای همراهی سرخپوشان و فعالیت ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه پرسپولیس در مورد خبر محرومیت افشین پیروانی از فعالیت های فوتبالی اعلام کرد:« این باشگاه پرونده مربوط به مدیر تیم فوتبال را با جدیت و با توجه به مقررات فوتبال ایران پیگیری خواهد کرد. با توجه به همین اقدامات، افشین پیروانی که زحمات بسیاری را در تمام این سال‌ها متحمل شده، تا زمان صدور رأی کمیته استیناف، مشکلی برای فعالیت ندارد.

به اطلاع هواداران عزیز می‌رسانیم؛ اقدامات حقوقی و قانونی در مورد پرونده مطرح‌شده علیه مدیر تیم در جریان است. نیازی به گفت‌وگو نیست که افشین پیروانی در این سال‌ها بسیار زحمت تیم پرسپولیس را کشیده است و به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند برای تیم شناخته می‌شود. او نه فقط برای خانواده بزرگ پرسپولیس، بلکه در جامعه فوتبال ایران به عنوان یکی از نمادهای برجسته وفاداری و تعصب به تیم و باشگاهش شناخته می‌شود.

متأسفیم که بعضی از فرصت پیش‌آمده بر سر یک اختلاف حقوقی برای تخریب وجهه چنین شخصیتی استفاده می‌کنند و از این طریق به دنبال لطمه زدن به پرسپولیس و روحیات هواداران آن هستند. در این ارتباط، بنا بر اسناد پرونده اعلام می‌شود حکم صادره هیچ ارتباطی به بعضی شایعات مطرح‌شده که از وی بسیار دور است، ندارد.

بعضی برچسب‌ها به هیچ طریقی به بعضی افراد نمی‌چسبند. طرح چنین مسائلی از سوی بعضی فعالان فضای مجازی و رسانه‌هایی که تمایلات رنگی آن‌ها دیگر بر کسی پوشیده نیست، با اهداف مشخصی چون ضربه زدن به پرسپولیس، لطمه به انسجام آن و کاهش تمرکز مجموعه باشگاه و تیم صورت می‌گیرد تا رقبا بتوانند از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنند که این با هوشیاری هواداران، رخ نخواهد داد.

و اما همان‌گونه که اعلام شد؛ باشگاه پرسپولیس به طور جدی و با توجه به ظرفیت‌های موجود در مقررات فوتبال، در حال پیگیری این موضوع و حمایت از مدیر و چهره ارزشمند خود است. از همان لحظات ابتدایی، پیگیری آغاز شد و امروز هم مسئولین حقوقی باشگاه با مقامات ذی‌ربط در فدراسیون فوتبال گفت‌وگو داشتند.

باشگاه پرسپولیس در این ارتباط نسبت به انجام استیناف‌خواهی اقدام کرده است تا حکم نهایی در آنجا و پس از بررسی مستندات و دفاعیات مشخص شود. تا آن زمان نیز نظر به قوانین فوتبال کشورمان، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس مشکلی برای انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله خود در تیم، از جمله در جریان مسابقات پیش رو نخواهد داشت.

از این رو شایسته است هواداران پرسپولیس ضمن برخورد هوشیارانه با امواج خبری که آن‌ها و در نهایت پرسپولیس را هدف قرار می‌دهد، اجازه افزایش تنش و حواشی در این موضوع و دیگر موارد مشابه را ندهند.»

کد خبر 6575027

  • قرارداد افشین پیروانی با پرسپولیس تمدید شد

  • دعوت دوباره کمیته اخلاق از سرپرست پرسپولیس

  • نگرانی از رختکن پرسپولیس به خاطر هاشمیان؛ نیاز به حضور دستیار بزرگ

  • هاشمیان: به بایرن مونیخ و تیم ملی هم فکر می‌کنم؛ «کپی» کردن اشتباه است

  • درخواست ۲ بازیکن برای جدایی از پرسپولیس؛ وحید هاشمیان: مشکلی نیست

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مدیران گناوه آمادگی لازم را برای اجرای برنامه‌های دستگاه قضائی دارند

  • پیشرفت ۹۰ درصدی بیمارستان سرطانی تبریز؛ مجوز استخدام ۴۵۰ نیرو

  • وقوع ۱۹ حادثه رانندگی در استان سمنان؛ ۶ نفر جان باختند

  • گوهری: چند سال برای رسیدن به تیم ملی تلاش کردم؛ حریفان پیشرفت کرده‌اند

  • سفر وزیر کشور و استاندار تهران به اسلامشهر

  • بهره برداری از ۹۸ پروژه عمرانی در دهلران

  • ۵۷ طرح تولیدی و عمرانی در روستاهای دزفول بهره برداری یا کلنگ زنی شد

  • «ماشاالله ایزدی» رئیس شورای اسلامی شهرکرد شد

  • ثبت ۲۳ هزار و ۶۹۵ ماموریت اورژانس تهران طی یک هفته

  • برخی برچسب‌ها به پیروانی نمی چسبد؛ افشین تا رای استیناف مشکلی ندارد

  • رتبه‌های برتر کنکور سراسری ۱۴۰۴ معرفی شدند

  • ونس: در صورت وقوع اتفاقی ناگوار برای ترامپ، آماده رهبری آمریکا هستم!

  • ترامپ کجاست؟

  • چرا پرچم‌های آمریکا در کاخ سفید نیمه‌افراشته شدند؟

  • ظاهر شدن نیروهای «قسام» زیر مقر نظامیان صهیونیست

  • ۳ محصول جدید در زمینه تجهیزات پزشکی رونمایی شد

  • شگردهای جدید سارقان در تهران+ فیلم

  • پارس جنوبی به مرز افت فشار رسید

  • «بمب ساعتی» آمریکا در عراق؛ حرکت موج داعشی‌ها از سوریه

  • ۳ «عملیات امنیتی بسیار سخت» در غزه؛ ۱۳ صهیونیست کشته و زخمی شدند

  • روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴