آغاز عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در شازند

آغاز عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در شازند

شازند- استاندار مرکزی گفت: همزمان با هفته دولت ،عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در شازند با اعتبار یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه‌وکیلی عصر شنبه در آئین افتتاح طرح‌های حوزه برق رسانی شهرستان شازند اظهار کرد: هر پروژه‌ای که عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود در اولویت اجرا قرار دارد و بر همین اساس این طرح‌ها نیز باید تا پایان سال به بهره‌برداری برسند.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی شازند افزود: به دلیل شرایط سردسیر منطقه، لازم است روند اجرای کار با سرعت بیشتری دنبال شود تا پیش از آغاز فصل سرما و بارندگی‌ها با مشکل مواجه نشویم.

استاندار مرکزی ضمن تأکید بر اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور بیان کرد: اجرای این پروژه‌ها علاوه بر کمک به تأمین انرژی پاک، در رفع ناترازی برق و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان استان نیز مؤثر خواهد بود.

زندیه‌وکیلی در ادامه با دعا برای نزول باران رحمت الهی گفت: کشاورزان با سختی‌های بسیاری روبه‌رو هستند و امیدواریم خداوند متعال با الطاف خود، رحمت و برکتش را شامل حال مردم این منطقه و کشور کند.

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه شاخص برق در شهرستان شازند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در آئین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های شاخص شهرستان شازند به مناسبت هفته دولت گفت: با اعتباری بالغ بر ۳۵۸ میلیارد ریال، پنج پروژه مهم در بخش‌های مختلف برق این شهرستان اجرا و یا افتتاح شد.
محمود محمودی افزود: این طرح‌ها شامل ۳ نیروگاه خورشیدی در بخش کشاورزی به ظرفیت ۳۳۰ کیلووات، نیروگاه خورشیدی حمایتی کمیته امداد با مجموع ظرفیت ۵۰ کیلووات، احداث روشنایی در بلوار سردار سلیمانی مهاجران، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق ۲۹ روستا و همچنین پروژه تأمین برق طرح مسکن ملی شهر مهاجران است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با تأکید بر اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود زیرساخت‌های شبکه برق از اولویت‌های این شرکت است، گفت: این پروژه‌ها در راستای تأمین پایدار برق، کاهش تلفات شبکه و حمایت از تولید و مصرف بهینه انرژی در سطح استان به بهره‌برداری رسیده است.

محمودی با اشاره به شعار هفته دولت "ایران‌آباد؛ ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع" بیان کرد: دولت همواره در کنار مردم است و مجموعه صنعت برق استان با تمام توان برای رفع مشکلات و بهبود خدمات به مشترکان تلاش می‌کند.

کد خبر 6575139

  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در خمین

  • تولید ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان مرکزی هدفگذاری شد

  • توسعه انرژی‌های خورشیدی و حمایت از سرمایه‌گذاران مورد توجه ویژه باشد

  • آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی فراهان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ضمانت ۱۰ ساله واحدهای مسکونی مشهد؛ شتاب بیشتر در ساخت مسکن ضروری است

  • آغاز عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در شازند

  • راشاتودی: حماس شایعات ترور «ابوعبیده» را تکذیب کرد

  • بسته خبری ۸ شهریور ماه استان کردستان

  • وقوع تصادف در محور امامزاده هاشم به رستم آباد؛ یک نفر جان باخت

  • فینالیست شدن برادران عالمیان در مسابقات دونفره فیدر چک

  • دیدار سفیر ایران در پاکستان با وزیر امور خارجه

  • ۹ طرح برق‌رسانی در گرمسار افتتاح شد

  • دیدار خداحافظی سفیر عراق با وزیر امور خارجه

  • ۱۱۴ پروژه در گرمسار افتتاح شد

  • رتبه‌های برتر کنکور سراسری ۱۴۰۴ معرفی شدند

  • زمان اعلام نتایج کنکورهای دکتری، کارشناسی ارشد و سراسری سال ۱۴۰۴

  • ترامپ کجاست؟

  • ظاهر شدن نیروهای «قسام» زیر مقر نظامیان صهیونیست

  • چرا پرچم‌های آمریکا در کاخ سفید نیمه‌افراشته شدند؟

  • میزان افزایش شهریه برای دانشجویان جدید و قدیمی آزاد اعلام شد

  • پارس جنوبی به مرز افت فشار رسید

  • ۳ محصول جدید در زمینه تجهیزات پزشکی رونمایی شد

  • «بمب ساعتی» آمریکا در عراق؛ حرکت موج داعشی‌ها از سوریه

  • شهادت نخست وزیر یمن در حمله رژیم صهیونیستی

  • روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴