در جلسه غیرعلنی مجلس درباره موضوع مکانیزم ماشه چه گذشت؟

در جلسه غیرعلنی مجلس درباره موضوع مکانیزم ماشه چه گذشت؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: قرار است در جلسات آتی کمیسیون امنیت ملی مجلس، طرح ها و پیشنهادات نمایندگان در پاسخ به اقدام غرب در فعال سازی مکانیزم ماشه بررسی و تصمیم لازم اتخاذ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گودرزی در جمع خبرنگاران در تشریح جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی درباره موضوع مکانیزم ماشه، اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در کشور، منطقه و فضای بین الملل وجود دارد و با عنایت به اهتمام رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص ایفای نقش راهبردی خودشان در مناسبات موجود، امروز حدود یک ساعت و نیم جلسه غیرعلنی در مجلس درباره موضوع مذکور برگزار شد.

وی توضیح داد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گزارش جامعی را از روند فعال کردن اسنپ بک و آثار و تبعات احتمالی آن در بازار، اقتصاد و سایر حوزه‌های کشور ارائه داد. همچنین تعدادی از نمایندگان نقطه نظرات خود را درباره این موضوع مطرح کردند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید داشت که دست ایران در این ماجرا پر است و هر گونه اقدام متقابلی که تشخیص و تصمیم ما باشد، در آن کوتاهی نخواهیم کرد.

وی افزود: مقرر شد با محوریت کمیسیون امنیت ملی، جلسات فشرده ای پیش بینی شد که با حضور نمایندگان مردم برگزار شود تا تصمیمات راهبردی و متقابل اتخاذ شود. آنچه اهمیت دارد این است که فعال شدن مکانیزم ماشه و نهایتاً تحقق کامل آن هم که منجر به بازگشت شش قطعنامه خواهد شد، تأثیر واقعی و حقیقی در وضعیت اقتصادی کشور نخواهد داشت.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حدود ۱۲۰ نفر و نهاد مورد تحریم قطعنامه‌های شش گانه قرار گرفته اند در حالی که بیش از دو هزار نفر و نهاد در تحریم‌های یک جانبه ایالات متحده آمریکا امروز بر کشور ما تحریم هستند بنابراین وضعیت بدتر از این نخواهد شد و فقط آنها تلاش می‌کنند یک فضای روانی را در جامعه ما ایجاد کنند که این فضای روانی ممکن است باعث افزایش قیمت ارز و التهاب در بازار و اقتصاد شود که مردم باید کمک کنند و مسئولان هم باید در این حوزه نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه در این زمینه مهم است این است که جمهوری اسلامی ایران در این حوزه متضرر نخواهد شد و دشمنان بدانند دست جمهوری اسلامی ایران پر است. مجلس، دولت، شورای عالی امنیت ملی و تمامی ارکان و نهادهای نظام، متحد منسجم و یکپارچه و متفق النظر هستند که ما حتماً اقدام متقابل خواهیم داشت و مجلس هم طی روزهای آینده تمام طرح‌ها و پیشنهادات را به صورت یکپارچه با محوریت کمیسیون امنیت ملی مورد بررسی قرار خواهد داد. امیدواریم همانطور که تا امروز اینگونه رقم خورده، از این به بعد هم تمام تغییر و تحولات در نگاه بلندمدت و راهبردی به نفع جمهوری اسلامی ایران باشد.

وی درباره سناریوهای احتمالی ایران در پاسخ به اقدام غرب در صورت فعال سازی مکانیزم ماشه گفت: در مجلس چه اصلاح طلب و چه اصول گرا و چه جریان‌ها و طیف‌های مختلفی که وجود دارد همه در این موضوع متفق النظر هستند که پاسخ ما باید پشیمان کننده و متقابل باشد و به آنها هزینه تحمیل کند لذا تمام این طرح‌ها و پیشنهادات که توسط نمایندگان ارائه شده به صورت یکپارچه در نشست‌هایی که پیش بینی شده حتماً بررسی خواهد شد و تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.

کد خبر 6577333 زهرا علیدادی

  • قالیباف: مردم بی‌نظمی و ناعدالتی در قطعی برق را نمی‌پذیرند

  • محمودی: رژیم صهیونیستی در باتلاق بحران روانی گرفتار شده است

  • روانبخش: طرح استیضاح وزرا اعلام وصول شود

  • جلسه مجلس برای بررسی موضوع «مکانیسم ماشه» غیرعلنی شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین انتخاب شدند

  • انگشتر حاج قاسم سلیمانی به موزه حشدالشعبی اهدا شد

  • صعود ۲۴ پله‌ای نوشاد پس از قهرمانی در چک؛ صعود راکت بدستان ایران

  • ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور

  • بسته مطالعاتی ویژه امامت حضرت مهدی(عج)؛ از تولد تا غیبت و ظهور

  • نقشه پارک ملی توران نیازمند باز تعریف و به روز رسانی است

  • ری قطب فرهنگی جنوب پایتخت؛سرانه کتابخانه‌ای ۱.۲۹ درصد است

  • شهرزاد مظفر: فوتسال زنان بیمار است؛ بزرگترین چالش ما بازی تدارکاتی است

  • محکومیت بیش از ۶ میلیارد ریالی یک شرکت پخش مواد غذایی در گیلان

  • سفر رئیس قوه قضائیه به خوزستان؛ اژه ای: مراقب نفوذ و نفاق باشیم

  • شعر من را تراشید؛ کار اصلی‌ام مجسمه‌سازی است و خودم را شاعر نمی‌دانم

  • هشدار وزارت بهداشت درباره بیماری‌های شایع تنفسی در فصل پاییز

  • ترامپ: اسرائیل اهرم های فشارش را در آمریکا از دست داده است

  • رهبر کره شمالی با «دژ متحرک» وارد چین شد

  • افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از مصوبه تا اجرا

  • سیدبندی آزادکاران برای مسابقات جهانی اعلام شد/«رحمان بی‌رحم» در سید یک

  • هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا درباره هرگونه تجاوز نظامی به ونزوئلا

  • همراهی «جوزف عون» با آمریکا در مقابل حزب‌الله؛ مقاومت در اوج آمادگی

  • ادعاهای بی‌اساس شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر سه گانه ایرانی

  • ماجرای سفر آیت الله ناصری به کربلا و دیدار با امام زمان(ع)

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴