توسعه رایزنان گردشگری در اولویت دولت است

توسعه رایزنان گردشگری در اولویت دولت است

وزیر میراث‌فرهنگی و وزیر امور خارجه با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی گردشگری، تشکیل کمیته مشترک، توسعه رایزنان گردشگری و تسهیل سرمایه‌گذاری را اولویت‌ راهبردی دولت اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز یکشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۴ در محل وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد.

صالحی‌امیری در این نشست با تشریح برنامه‌های وزارتخانه متبوع خود اظهار داشت: تشکیل کمیته مشترک میان وزارتخانه‌های میراث‌فرهنگی و امور خارجه برای توسعه همکاری‌ها یک ضرورت است. ما نیازمند استقرار رایزنان گردشگری در کشورهای هدف هستیم. همچنین فعال‌سازی سفارتخانه‌ها در حوزه نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و همراهی در سفرهای خارجی باید در دستور کار مشترک قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش افزود: در هشت ماه گذشته، ۱۱۴ مجوز سرمایه‌گذاری بی‌نام در صنعت گردشگری صادر شده است. دولت نیز با تصویب پنج مشوق کلیدی از جمله صفر شدن عوارض درون‌شهری و رفع محدودیت مجتمع‌های ترکیبی، جذابیت سرمایه‌گذاری را افزایش داده است. این اصلاحات می‌تواند مسیر ورود سرمایه‌گذاران خارجی را هموار سازد.

صالحی‌امیری همچنین در پایان یادآور شد: ورود گردشگران مصری به ایران می‌تواند سهم بزرگی در رونق صنعت گردشگری داشته باشد.

دیپلماسی فرهنگی ضرورت حیاتی امروز ایران است

در ادامه نشست، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با قدردانی از رویکرد وزیر میراث‌فرهنگی تصریح کرد: ارزش فرهنگی حضور گردشگر در ایران را به‌خوبی درک می‌کنیم و معتقدیم دیپلماسی فرهنگی امروز یکی از ضرورت‌های حیاتی برای ارتقای تصویر ایران در سطح بین‌الملل است.

سیدعباس عراقچی همچنین بر آمادگی کامل دستگاه دیپلماسی برای همکاری در مسیر توسعه صنعت گردشگری تأکید کرد.

وی افزود: وزارت امور خارجه از تشکیل هر نوع کمیسیون یا کارگروه مشترک که بتواند زمینه ارتقای همکاری‌ها و گسترش حضور گردشگران خارجی در ایران را فراهم کند، حمایت می‌کند.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: همگرایی ظرفیت‌های دیپلماسی و میراث‌فرهنگی می‌تواند تصویر مثبت‌تری از ایران در سطح بین‌الملل ارائه دهد و این موضوع به‌عنوان یک ضرورت راهبردی در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد.

کد خبر 6582736 فاطمه کریمی

  • ورود پژوهشگران غربی به ایران تسهیل می‌شود

  • گردشگری، دیپلماسی نوین برای بازتعریف روابط ایران و مصر است

  • امضای یک بیانیه مشترک و ۱۰ سند همکاری میان ایران و ارمنستان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • توسعه رایزنان گردشگری در اولویت دولت است

  • دیدار سید عمار حکیم با قالیباف

  • خراسان جنوبی سرزمین ناشناخته های بی بدیل حوزه گردشگری

  • آغاز برداشت میگو در گلستان؛ سایت گمیشان نمونه کشوری بدون بیماری

  • نامه یک مداح به کریستیانو رونالدو «تماشایی» شد!

  • گنبدکاووس میزبان بزرگ‌ترین جشن وحدت اقوام می‌شود

  • ارتقای کیفیت آموزشی اولویت سال تحصیلی جدید در ساوه است

  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون کنکور در دانشگاه پیام نور اردبیل

  • سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان اردبیل به‌روزرسانی شد

  • اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند

  • شیرینی بوی مهر با گرانی نوشت‌افزار در کرمانشاه گره خورد

  • رفاقت تا عرش؛ روایت دو یار مرصاد که در شام به وصال رسیدند

  • چرا عروسک «لبوبو»در ایران پرفروش شد؛ جای خالی جذابیت در تولیدات داخلی

  • آذرپیرا: مسابقات جهانی سخت‌ترین میدان کشتی است؛ تیم شرایط خوبی دارد

  • خیز دوباره ساروی برای شکست کشتی‌گیر مطرح ارمنستانی و صید طلای جهان

  • پرواز مرگ و زندگی؛ خدمات رایگانی که جان صدها ایرانی را نجات می‌دهد

  • فدراسیون فوتبال تهدید کرد؛ عواقب تصمیمات اشتباه داور فینال با شماست!

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه ۱۶ شهریور منتشر شد

  • زندگی در انتظار دارو؛ اشک و لبخند بیماران پیوندی در جشن امید

  • هیچ سندی مبنی بر شومی خسوف وجود ندارد؛ خواندن نماز آیات در ماه‌گرفتگی

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴