اشتغال مستقیم ۴۸ هزار کرمانشاهی در بخش تعاون

اشتغال مستقیم ۴۸ هزار کرمانشاهی در بخش تعاون

کرمانشاه- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر بیش از یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار نفر عضو تعاونی‌ها هستند و ۴۸ هزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کارند.

حسن جلیلیان‌نسب در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعاون یکی از مهم‌ترین بسترهای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان به شمار می‌رود، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۵۰۰ تعاونی فعال در سطح استان داریم و یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت استان نیز عضو این تعاونی‌ها هستند. علاوه بر این، نزدیک به ۴۸ هزار نفر در حوزه تعاون به صورت مستقیم در حال فعالیت و اشتغال‌اند.

وی با اشاره به حمایت‌های دولت از تعاونی‌ها افزود: هر سال یک خط اعتباری ویژه برای تعاونی‌ها اختصاص پیدا می‌کند. همچنین شرکت‌های تعاونی موفق می‌توانند از تسهیلات تبصره ۱۸ و نیز از تسهیلات پیش‌بینی‌شده در سفر ریاست محترم جمهوری به استان بهره‌مند شوند.

جلیلیان‌نسب موفقیت در حوزه تعاون را در گرو بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دانست و تصریح کرد: تعاون بستری بسیار مناسب برای فعالیت دانش‌آموختگان دانشگاهی است. در رشته‌های همگن و مرتبط می‌توانند اقدام به تشکیل تعاونی کنند و ما نیز در این مسیر همراه آنان خواهیم بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه یادآور شد: طبق آئین‌نامه تبصره ۱۸ قانون بودجه، شرکت‌های تعاونی همواره به‌عنوان اولویت معرفی می‌شوند و اگر یک شرکت تعاونی بتواند طرح و برنامه مشخصی در زمینه اشتغال‌زایی ارائه کند، از حمایت جدی ما برخوردار خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت سال ۲۰۲۵ در تقویم بین‌المللی گفت: سازمان ملل متحد سال ۲۰۲۵ را به نام سال تعاون نام‌گذاری کرده و شعار آن نیز با تعاون می‌توان زندگی بهتری ساخت است. این نامگذاری نشان‌دهنده جایگاه مهم تعاون در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع است و باید ما نیز در استان کرمانشاه از این فرصت نهایت بهره را ببریم.

جلیلیان‌نسب در پایان تأکید کرد: بخش تعاون علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، می‌تواند موجب افزایش همبستگی اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی مردم شود و تحقق این اهداف در گرو مشارکت فعال مردم و حمایت دستگاه‌های اجرایی خواهد بود.

کد خبر 6583228

  • چهارمین کارگاه آموزشی منطقه‌ای مجریان طرح«روستا تعاون»در کرمانشاه

  • همسوسازی طرح کاروزی دانشگاهی برای اشتغال فراگیر و مهار بیکاری

  • کاهش زمان صدور مجوز اشتغال در دستگاه‌های استان کرمانشاه

  • کمک تعاونی‌های دانش بنیان به اشتغالزایی در کرمانشاه

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سومین گفتمان پردیسان با موضوع بحران آب برگزار شد

  • نشانِ نقره مسابقه نقاشی هیکاری ژاپن به نوجوان ایرانی رسید

  • کوچ سرمایه حقیقی از سهام به صندوق‌های طلا

  • مخالف افزایش ظرفیت دندانپزشکی هستیم؛ پیامدهای منفی افزایش بی ضابطه

  • برپایی ۱۳۷ پایگاه جشن عاطفه‌ها در هرمزگان از ۲۰ شهریور

  • دانش‌آموخته علوم پزشکی تهران مدال طلای مخترعان سوئیس را دریافت کرد

  • پذیرش ۳ خودروی سواری ایران‌خودرو در بورس کالا

  • خط کشی ۲۹۰۰ کیلومتر از محورهای استان سیستان و بلوچستان

  • جزئیات انتخاب واحد نوبت دوم دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

  • جابه جایی بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا در گیلان

  • چگونگی صدور سند مالکیت حد نگار برای املاک دارای قولنامه عادی

  • هوای پاییزی برای نیمه شمالی و غربی؛ کاهش ۸ درجه‌ای دما از هفته آینده

  • معمای پهپاد یمنی؛ چگونه دور از چشم رادارها وارد اراضی اشغالی شد؟

  • رسانه عبری: حمله به «رامون» یکی از خطرناک‌ترین عملیات یمنی‌ها بود

  • ادعای ترامپ: اسرائیل با شروط آتش‌بس در غزه موافقت کرد

  • جزئیات شروط ترامپ برای آتش‌بس در غزه

  • ماه در آسمان تهران خونین شد

  • تخصیص ۴۲ همت اعتبار برای پروژه‌های ریلی و آزادراهی در ۶ ماهه امسال

  • ماه‌گرفتگی در آسمان ایران

  • ماه‌گرفتگی در آسمان کربلا

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴