روایتی از علما و روحانیت گیلان در کنگره ۸ هزار شهید استان

روایتی از علما و روحانیت گیلان در کنگره ۸ هزار شهید استان

رشت- در دومین کنگره ۸ هزار شهید گیلان غرفه اداره کل تبلیغات اسلامی استان با روایت تاریخی ۱۲۰ ساله از نقش علما و روحانیت در هویت دینی مردم استان توجه گسترده بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: نمایشگاه جانبی کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با عنوان «پرچمداران حقیقت» امسال میزبان غرفه‌هایی متفاوت و رویکردهایی نوین بود در این میان غرفه اداره کل تبلیغات اسلامی این استان با نگاهی پژوهشی و عمیق، سعی کرد پرده از ناگفته‌هایی درباره علما و روحانیت معاصر گیلان بردارد؛ از تلاش‌های هویتی گرفته تا نقش‌آفرینی در مبارزات، انقلاب، و دفاع مقدس.

این غرفه نه‌تنها بازتاب‌دهنده تاریخ علما و طلاب استان در ۱۲۰ سال گذشته بود، بلکه با زبان هنر و روایت، توانست مخاطب را در دل حوادث تاریخی ببرد.

به همین بهانه، خبرنگار مهر با حجت‌الاسلام محمدعلی نجفی گیلانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفتگویی داشته که در ادامه می‌خوانید:

«حجت‌الاسلام محمد علی نجفی گیلانی» در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه غرفه اداره کل تبلیغات در کنگره هشت هزار شهید استان نقش علما و روحانیت را در تقویت هویت شیعی استان گیلان و کشور روایت می‌کند، گفت: محتوای این غرفه ماحصل چند سال کار پژوهشی بوده که چکیده و جمع بندی آن بیش از یک ماه طول کشیده است.

وی با اشاره به اینکه جزوات محتوایی ویژه ای تهیه و توزیع شده است، افزود: استقبال کم نظیر مردم و مسئولین از این غرفه نشان از فعالیت علمی و پژوهشی صورت گرفته در خصوص هویت دینی و ایمانی مردم گیلان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به استقبال مردم و مسئولین از غرفه اداره کل تبلیغات در نمایشگاه پرچمداران حقیقت، گفت: به گفته مسئولین کنگره این غرفه نزدیک ترین غرفه به تحقق شعار کنگره هشت هزار شهید استان گیلان است‌.

وی با قدردانی از فعالین بسیج طلاب و روحانیون و استاد «مهدی کاسی» و حجت الاسلام عبدالهی در پژوهش این کار عظیم فرهنگی افزود: استقبال مردم نشان از این مهم است که مردم مشتاق هستند تا با هویت ایمانی خود آشنا شوند و این مهم نشان دهنده این است که همه دستگاه‌های متولی در این مسیر کوشا باشند.

کد خبر 6583657

  • کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان موجی اثرگذار در تقویت فرهنگ ایثار و مقاومت است

  • دفاع مقدس گنجینه‌ای بی‌پایان از ایمان، ایثار و انسان‌سازی است

  • رکورد بازدید نمایش میدانی کنگره ۸ هزار شهید گیلان شکسته شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مصدوم شدن ۵ نفر بر اثر تصادف دو خودرو در محور نرماشیر- کامرانیه

  • ضرورت بازنگری در مدیریت سرمایه انسانی حوزه حکمرانی

  • رسانه‌ها مکمل پیروزی در میدان نبرد هستند

  • تقویت کریدور ترانزیتی ایران و ترکمنستان

  • رشد ۴۲ درصدی گردشگران در کرمانشاه طی یک سال گذشته

  • تفویض اختیارات به استانداران راهکار مؤثر برای حل مشکلات کشور است

  • قصه‌هایی از صمد بهرنگی صوتی شد

  • خاموشی ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه

  • بازسازی پل تاریخی محمدحسن‌خان بابل آغاز شد

  • رای بدوی در خصوص مطالبات سازمان زیباسازی شهرتهران پس از ۱۸ سال صادر شد

  • معمای پهپاد یمنی؛ چگونه دور از چشم رادارها وارد اراضی اشغالی شد؟

  • چگونگی صدور سند مالکیت حد نگار برای املاک دارای قولنامه عادی

  • هوای پاییزی برای نیمه شمالی و غربی؛ کاهش ۸ درجه‌ای دما از هفته آینده

  • تازه‌ترین به‌روزرسانی اعتباربخشی ۸۰ دانشکده‌ پزشکی کشور اعلام شد

  • جدول زمان بندی قطعی برق شهر کرمان در روز دوشنبه ۱۷ شهریور

  • ۱۷ میلیون جوان مجرد زیر ۴۵ سال در کشور؛ راه اندازی بانک ویژه جوانان

  • بقایی: پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • خبر خوش برای بیماران پیوند؛ داروها درب منزل تحویل خواهد شد

  • ۱۲ بازیکنی که امید استقلال شدند؛ از جذب همبازی مسی تا یک جدایی عجیب!

  • دریاچه نمک در خطر؛ طرح احداث شهرک شیمیایی در آران و بیدگل بررسی می‌شود

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴