پیامک‌های حاوی لینک سود سهام عدالت، کلاهبرداری است

پیامک‌های حاوی لینک سود سهام عدالت، کلاهبرداری است

اردبیل- رئیس پلیس فتای استان با اشاره به اعلام سازمان بورس مبنی بر واریز سود سهام عدالت از اواخر این ماه، از کاربران خواست مراقب کلاهبرداران در زمینه واریزی سود سهام عدالت باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی قهرمان طالع صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام سازمان بورس مبنی بر واریز مرحله جدید سود سهام عدالت از اواخر شهریور ماه به حساب مشمولان، از کاربران خواست مراقب کلاهبرداران در زمینه واریزی سود سهام عدالت بوده و پیامک‌های مشکوک درباره سهام عدالت را باز نکنند.

وی با بیان اینکه معمولاً با نزدیک شدن به زمان واریز سود سهام عدالت، جنب و جوش سودجویان برای خالی کردن حساب هموطنان نیز بیشتر می‌شود؛ افزود: کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت‌نام جاماندگان، واریز سود سهام عدالت و …کرده و از کاربران کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل گفت: ارسال پیامک جعلی یکی از رایج‌ترین ترفندهای کلاهبرداری بوده؛ به طوری که سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سو استفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.

سرهنگ قهرمان طالع با بیان اینکه پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شود؛ افزود: کاربران به هیچ عنوان فریب پیامک‌های دریافتی با موضوعات سهام عدالت، ابلاغیه قضائی، یارانه معیشتی، آگهی استخدام، وام فوری و … را که از منابع نامعتبر و سرشماره‌های شخصی حتی آشنا یا اقوام دریافت می‌کنند، را نخورده و از باز کردن لینک‌های ارائه شده از سوی افراد ناشناس به صورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

وی تاکید کرد: پیامک‌های جعلی سهام عدالت به طور معمول حاوی یک لینک هستند که کلاهبرداران سایبری سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می‌کشانند یا با ارسال بدافزار، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را دریافت و حساب بانکی آنان را خالی می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل در خصوص نحوه تشخیص پیامک جعلی گفت: ابتدا منبع پیامک را بررسی کنید اگر شماره فرستنده ناشناس یا مشکوک باشد، احتمال جعلی بودن آن وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه محتوای پیامک را باید بررسی کنید؛ گفت: اگر شامل درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است جعلی باشد.

قهرمان طالع عنوان کرد: پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد و معمولاً دارای غلط‌های املایی یا نگارشی هستند.

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه کاربران می‌توانند آخرین اخبار، حوادث و رویدادهای سایبری را از سایت پلیس فتا دریافت کنند؛ خاطر نشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ آماده دریافت گزارش‌های مردمی و پاسخگویی به سوالات شهروندان به‌صورت شبانه‌روزی می‌باشد.

کد خبر 6584392

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اثرات مکانیسم ماشه سیاسی و روانی است و به هیچ وجه آثار اقتصادی ندارد

  • عارف: باید به دنبال ریشه‌کن کردن فساد اقتصادی باشیم

  • توسعه خانه موزه استاد شهریار کلید خورد

  • برنامه‌های هفته دفاع مقدس میامی «تبیینی و وحدت بخش» باشد

  • هشت مصدوم بر اثر برخورد ون با تراکتور در محور آیسک- سه قلعه

  • عملکرد غیرقابل دفاع شاگردان قلعه نویی در فینال کافا

  • عرضه خودروهای وارداتی در بورس تا ۳ هفته آینده

  • فرهنگ جهادی الگوی ماندگار در کشور و جهان است

  • رایزنی وزیر خارجه مصر درباره پرونده هسته‌ای ایران

  • اجرای طرح بازگشت به تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل

  • اینفانتینو: حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی را تضمین می‌کنم

  • هراسی از هیچ سناریویی نداریم؛ محاصره غزه توسط اسرائیل باید شکسته شود

  • شرط‌بندی مأموران رضاخان روی سر قطع‌شده مردم؛ در روایت تاریخی نقص داریم

  • حمله پهپادی به ناوگان مقاومت (صمود) در سواحل تونس + فیلم

  • زمین‌لرزه‌ای شدید یونان را لرزاند

  • رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

  • شنیده شدن صدای مهیب در جاسک؛ مردم نگران نباشند

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • تاج: مقابل ازبکستان بسیار خوب بودیم؛ از اینفانتینو ضمانتنامه گرفتیم

  • شمارش معکوس برای ورود منیر الحدادی به تهران

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴