ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خدمتی معنوی است

ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خدمتی معنوی است

سنندج- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، نه تنها اقدامی در مسیر برابرسازی فرصت‌ها، بلکه خدمتی معنوی به این قشر است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید فواد حسینی ظهر سه شنبه در گردهمایی مدیران مدارس استثنایی و مراکز جامع سنجش آموزش و پرورش استان کردستان که به مناسبت هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و با هدف بررسی برنامه‌ها و چالش‌های حوزه آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد، آموزش و پرورش استثنایی را تخصصی‌ترین، حساس‌ترین و در عین حال انسانی‌ترین بخش نظام آموزشی کشور توصیف کرد و گفت: این حوزه یکی از رسالت‌های اصلی آموزش و پرورش در تحقق عدالت آموزشی و اجتماعی را بر عهده دارد.

وی با تأکید بر اینکه توسعه عدالت آموزشی فلسفه وجودی آموزش و پرورش است، افزود: ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، نه تنها اقدامی در مسیر برابرسازی فرصت‌ها، بلکه خدمتی بزرگ و معنوی به قشر فراموش‌شده‌ای از جامعه است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به تلاش‌ها و ایثار بی‌وقفه معلمان و کارکنان حوزه استثنایی، از آنان به‌عنوان مجاهدان خط مقدم عدالت آموزشی یاد کرد و گفت: صبر، تحمل و تخصص شاغلین این حوزه، چراغ امید را در دل خانواده‌های دارای فرزند با نیاز ویژه روشن نگه داشته است.

حسینی همچنین با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان استثنایی در عرصه‌های فرهنگی و ورزشی، بر ضرورت کارآمدسازی برنامه‌ها و کیفیت‌بخشی مستمر به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در این حوزه تأکید کرد و گفت: تقویت زیرساخت‌ها و فراهم کردن امکانات ویژه، باید در اولویت قرار گیرد.

حسینی آموزش و پرورش استثنایی را نه‌تنها یک وظیفه اداری، بلکه رسالتی انسانی و اخلاقی توصیف کرد و اظهار کرد: این مجموعه مأمور به توانمندسازی، کشف استعداد و ایجاد فرصت‌های برابر برای کودکانی است که نیازمند حمایت‌های خاص هستند.

وی در پایان، با اشاره به اینکه عدالت آموزشی، مهم‌ترین بُعد از عدالت اجتماعی است، خواستار تعامل و همکاری نهادهای مختلف برای تحقق این مهم شد و تصریح کرد: تنها با مشارکت جدی همه بخش‌های جامعه، می‌توان شرایطی عادلانه و باثبات برای رشد و شکوفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم کرد.

گفتنی است؛ در ادامه این گردهمایی، نمایندگان مدیران مدارس و مراکز استثنایی استان به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات موجود پرداختند و از راهکارهای ارائه شده و قول مساعدت مدیرکل آموزش و پرورش بهره‌مند شدند.

کد خبر 6584809

  • سنندج پایین‌ترین سرانه فضای آموزشی را در میان مراکز استان‌ها دارد

  • پروژه مهر نماد مدیریت کار آمد در نظام تعلیم و تربیت است

  • پذیرش رایگان دانش‌آموزان استثنایی در مراکز مشاوره آموزش ‌و پرورش

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دهیاری‌ها حلقه نظارتی موثر در مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز هستند

  • ۱۷ ربیع اول فرصتی برای مرور در سبک زندگی پیامبر (ص) است

  • ناگفته های دهدشت از زبان بی بی گردآفرید؛ از صلح و سازش تا همبستگی

  • تأکید بر همکاری دستگاه‌ها برای افزایش تاب‌آوری اقتصادی پایتخت

  • جذب سرمایه یک میلیون و ۴۸۳ هزار یورویی برای نیروگاه‌های خورشیدی

  • ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خدمتی معنوی است

  • توزیع روزانه ۶۰ تن گوشت در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار

  • صفر تا صد نحوه دریافت وام شهریه دانشگاه آزاد

  • هدف‌گذاری برای ایجاد ۶۰۰ مرکز نیکوکاری در غرب استان تهران

  • جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه

  • گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضائیه

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • واکنش قهرمان جهان به کنار گذاشتن پویا دادمرز از مسابقات جهانی

  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کاروان «صُمود» در سواحل تونس + فیلم

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۸ شهریور؛ سامانه هوای خنک از جمعه وارد کشور می‌شود

  • ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی کشور؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور منتشر شد

  • پشت پرده «وزارت جنگ» ترامپ؛ از برندسازی تا چرخش خطرناک سیاست خارجی

  • بررسی تغییرات در فرآیند گزینش آموزش و پرورش طی یک سال اخیر

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴