فرماندار تهران: وحدت و فرهنگ ایثار، محور برنامه‌های هفته دفاع مقدس است

فرماندار تهران: وحدت و فرهنگ ایثار، محور برنامه‌های هفته دفاع مقدس است

جلسه ستاد اجرایی گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد؛ فرماندار تهران بر ترویج فرهنگ مقاومت، مشارکت نهادها و انعکاس رشادت رزمندگان با هنر ایرانی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ستاد اجرایی گرامیداشت مناسبت‌های ملی هفته دفاع مقدس و مقاومت شهرستان تهران روز سه شنبه ۱۸ شهریورماه به ریاست حسین خوش اقبال معاون استاندار و فرماندار تهران و با حضور مرتضی دشتی سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی فرمانداری و اعضای این ستاد برگزار شد.

فرماندار تهران در این نشست ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، بر ضرورت ایثار، فداکاری و وحدت آحاد ملت ایران و همه اقشار و گروه‌ها برای مقابله با تهدیدات دشمنان تأکید کرد و وحدت امت اسلامی را تنها راه نجات مسلمانان جهان دانست.

وی خاطرنشان کرد: مقاومت و ایستادگی، ارتقای فرهنگ شهادت و ایثار و بهره‌گیری از ادب و هنر ایرانی در انعکاس رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس باید در دستور کار برنامه‌های این ستاد قرار گیرد.

خوش اقبال با اشاره به نقش همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مردمی در اجرای برنامه‌های دفاع مقدس گفت: تمامی سازمان‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مؤسسات مردم‌نهاد موظفند همچون سال‌های گذشته در هماهنگی با برنامه‌های اعلامی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، مشارکت فعال داشته باشند.

وی اضافه کرد: برگزاری آئین‌های تجلیل از ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس، سرکشی به خانواده‌های معظم شهدا و اجرای برنامه‌های متنوع هنری، اجتماعی، فرهنگی و معنوی از جمله اقداماتی است که باید در هفته دفاع مقدس به شکلی شکوهمند و منسجم محقق شود.

فرماندار تهران در پایان تأکید کرد: برنامه‌های دفاع مقدس فرصتی برای انتقال پیام رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان به نسل امروز است و حضور پررنگ همه دستگاه‌ها و مردم در این عرصه می‌تواند موجب تعمیق فرهنگ مقاومت و وحدت ملی شود.

گفتنی است، این نشست در راستای ابلاغ دستورالعمل ستاد کل نیروهای مسلح و با هدف گسترش، انتقال و تعمیق فرهنگ جهاد و شهادت در میان نسل حاضر و آینده و تبیین ارزش‌های والای دفاع مقدس برگزار شد.

کد خبر 6585068

  • برنامه‌ها و پویش‌های ویژه هفته وحدت در استان تهران تشریح شد

  • بازدید فرماندار تهران از واحد صنعتی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی

  • خوش اقبال: شهادت بخشی از مسیر زندگی شهدا بود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • قمی: طرح ملی حفظ قرآن باید به نهضتی فراگیر تبدیل شود

  • کشف ۳۹ دستگاه ماینر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در خراسان جنوبی

  • از خرما و زرشک تا عروسی چنشت؛ تقویم رویدادهای گردشگری خراسان منتشر شد

  • افزایش ۱۱۱ درصدی تلفات جاده‌ای در خراسان جنوبی

  • ستایشگران اهل بیت؛ پرچمداران پیام وحدت با زبان شعر

  • زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است

  • ۲ طرح پیشران گردشگری در استان اردبیل تصویب شد

  • نقش آفرینی شهرداری منطقه ۱۲ تهران در گام دوم انقلاب اسلامی ایران

  • آغاز پویش ملی «مهر علوی» ؛ توزیع بیش از۶۷۵۰ بسته نوشت‌افزار

  • سکه های تاریخی در موزه حرم رضوی جای گرفتند

  • گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضائیه

  • واکنش قهرمان جهان به کنار گذاشتن پویا دادمرز از مسابقات جهانی

  • جزئیات پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۸ شهریور؛ سامانه هوای خنک از جمعه وارد کشور می‌شود

  • حمله جنگنده های اسرائیلی به قطر برای ترور مقامات حماس+ فیلم

  • بررسی تغییرات در فرآیند گزینش آموزش و پرورش طی یک سال اخیر

  • دلیل کمبود داروهای بیماران پیوندی چیست؟

  • بازتاب شکست ایران مقابل ازبکستان در سایت یونانی؛ شوک به طارمی در فینال

  • امارات به رژیم صهیونیستی تسلیت گفت!

  • ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی کشور؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴