«اف یک» و «گناهکاران» درآمد ۳ ماهه آیمکس را به بالاترین حد رساندند

«اف یک» و «گناهکاران» درآمد ۳ ماهه آیمکس را به بالاترین حد رساندند

درآمد ۳ ماهه آیمکس با موفقیت فیلم‌های «F۱» و «گناهکاران» که با دوربین‌های این شرکت فیلمبرداری شده‌اند، افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، درآمد آیمکس در ۳ ماه اخیر با افزایش ۳ درصدی به ۹۱.۷ میلیون دلار رسید که نسبت به ۸۹ میلیون دلار درآمد این شرکت در مدت مشابه در سال ۲۰۲۴، افزایش یافته است. سود خالص این شرکت هم بیش از ۲ برابر شده و به ۱۲ میلیون دلار رسیده که در مقایسه با ۵.۱ میلیون دلار در ۳ ماهه مشابه سال گذشته چشمگیر است. سود هر سهم این کمپانی هم به ۲۶ سنت رسید که نشان دهنده افزایش ۳۹ درصدی نسبت به ۱۸ سنتی است که آیمکس در ۳ ماه مشابه سال گذشته ثبت کرده بود.

وال استریت پیش‌بینی کرده بود آیمکس درآمد ۹۲.۵ میلیون دلاری و سود ۱۳ سنتی به ازای هر سهم را تجربه خواهد کرد.

مانند بسیاری از شرکت‌های بزرگ سینمایی، آیمکس هم پس از همه‌گیری کرونا با عوارض کاهش استقبال از سینما مواجه شد، اما بهبودی سریع‌تر از دیگر شرکت‌های صنعت را تجربه کرد زیرا امکان تجربه‌ای ممتاز با پرده‌های عریض‌تر از دیگران را ارائه می‌کند که موجب شده فیلمسازانی مانند رایان کوگلر کارگردان «گناهکاران»، آن را به عنوان راهی برای دیدن بهتر آثارشان انتخاب ‌کنند. حتی «ماموریت غیرممکن – شمارش نهایی» که در فروش چندان عملکرد موفقی نداشت، در آیمکس بیش از حد فروش کرد. همه اینها موجب شد تا در دوره ۳ ماهه منتهی به ژوئن، آیمکس بالاترین فروش ۳ ماهه خود را در گیشه آمریکای شمالی (۱۴۳ میلیون دلار) و ۲۸۱ میلیون دلار در گیشه جهانی به دست آورد. بسیاری از فیلم‌های بزرگ اکران شده، این شرکت را در مطالب بازاریابی خود گنجانده و خود را «فیلمبرداری شده در آیمکس» معرفی می‌کردند.

در حالی که در نیمه اول امسال، آیمکس ۵۷ مکان جدید در سراسر جهان افتتاح کرده، ریچارد گلفوند مدیرعامل آیمکس، از فیلم‌های بزرگ استودیویی در دست اکران مانند «ترون: آرس» و «مورتال کامبت ۲» که با دوربین‌های این شرکت فیلمبرداری شده‌اند، و همچنین «آواتار: آتش و خاکستر» به عنوان نشانه‌ای از ادامه موفقیت این کمپانی در گیشه یاد کرد.

کد خبر 6540699

  • استقبال از فیلم «فرمول وان» برد پیت در گیشه سینماهای جهان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • «اف یک» و «گناهکاران» درآمد ۳ ماهه آیمکس را به بالاترین حد رساندند

  • بقایی: نشست با ۳ کشور اروپایی آزمونی برای واقع بینی آنهاست

  • نتایج سی‌امین المپیاد علمی دانشجویی کشور دهه اول مهرماه اعلام می‌شود

  • گسترش خدمات تشخیص و درمان هپاتیت C اولویت نظام سلامت کشور است

  • بررسی عملکرد بازار ارز در کمیسیون اقتصادی مجلس

  • آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروهای مرزبانی عراق برای تأمین امنیت زائران اربعین

  • انتشار اسامی جدید محصولات آرایشی صورت که فاقد مجوز بهداشتی است

  • آمادگی مشترک مرزبانان در مرز خسروی برای استقبال از زائران اربعین

  • بازیکن تیم والیبال ایران ادامه مسابقات جهانی را از دست داد

  • هشدار دادستان فارس به محتکران و گران‌فروشان

  • یک موسسه یهودی: اسرائیل فقط ۲۰۱ موشک از ۵۷۴ موشک ایران را رهگیری کرد

  • قفقاز روی خط بحران؛ تنش مسکو و باکو تا کجا پیش خواهد رفت؟

  • آقای بنان شما با همین ترانه هم در تاریخ ماندید؛ عاشق و دلبسته این خاکم

  • تصاویر جدید از برخورد موشک‌های ایران به پالایشگاه حیفا

  • ماکرون تاریخ به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین را اعلام کرد

  • مفاد توافق جدید رژیم الجولانی و رژیم صهیونیستی فاش شد

  • پاسخ مشاور فرمانده کل سپاه به احتمال دوباره جنگ

  • مراسم تجلیل از «سارا دیدار» در نیشابور برگزار شد

  • ابراز شگفتی جنبش حماس از اظهارات ویتکاف درخصوص مذاکرات آتش‌بس در غزه

  • چرا نیروی قدس و نیروی دریایی وارد جنگ اخیر نشدند؟

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مرداد ۱۴۰۴