پروژه‌های عمرانی جدید در شهرکرد کلیک میخورد

پروژه‌های عمرانی جدید در شهرکرد کلیک میخورد

شهرکرد-شهردار شهرکرد گفت: با تأمین اعتبارات لازم آغاز پروژه‌های عمرانی جدید در شهر شهرکرد در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین واحدیان صبح دوشنبه در سیصد و پنجاه‌وپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اینکه در شهرداری پروژه و دغدغه‌های شهروندان با جدیت و مسئولیت‌پذیری کامل پیگیری می‌شود، گفت: با تأمین اعتبارات لازم آغاز پروژه‌های عمرانی جدید نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت تا روند توسعه شهری مرکز استان چهارمحال‌وبختیاری با سرعت و کیفیت بیشتری ادامه یابد.

شهردار شهرکرد افزود: عملیات آزادسازی در دو خیابان بوعلی سینا و فردوسی با جدیت و برنامه‌ریزی دقیق در حال اجراست و روند کار رضایت‌بخش بوده و با تعامل مناسب شهروندان و همکاری دستگاه‌های اجرایی، نتایج مطلوبی حاصل شده است.

وی تصریح‌کرد: در هفته جاری، عملیات آزادسازی و اتصال در منطقه کوی نشاط با تخریب ۳ پلاک و الحاق مسیر به خیابان ملت با هدف بهبود دسترسی و روان‌سازی عبور و مرور با جدیت در حال اجرا است.

واحدیان اضافه کرد: در محدوده سه‌راه شهرکیان، آزادسازی ۵ پلاک در دستور کار قرار گرفته که اجرای آن نقش مؤثری در کاهش بار ترافیکی و گسترش فضای عبور شهری خواهد داشت.

شهردار شهرکرد اشاره کرد: در راستای توسعه خدمات شهری و ساماندهی فضاهای شهری، تعداد ۱۷۱ پلاک از اراضی منطقه منظریه طی توافقات صورت‌گرفته، توسط اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به شهرداری واگذار شد.

واحدیان مطرح کرد: با تشکیل کمیته تخصصی مدیریت آفت درختان، روند پایش و مقابله با عوامل آسیب‌زا در فضای سبز شهری به‌طور منظم و علمی دنبال شد و بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، میزان افت و خشکیدگی درختان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به صورت محسوسی کاهش یافته است.

کد خبر 6543886

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • موشک ضربتی نقطه زن در برد ۳۰۰ مایل آزمایش شد

  • معرفی بهترین فیلم‌های اسپیلبرگ؛ «آرواره‌ها» و «فهرست شیندلر» در صدر

  • ورود قطره‌چکانی کمک به غزه؛ ۷۳ کامیون به جای ۱۰۰۰ عدد

  • حادثه مرگبار برای کشاورز آشخانه‌ای با واژگونی تراکتور

  • سردخانه در نقطه صفر مرزی؛ ۱.۵ میلیون بطری آب در مرزخسروی ذخیره شد

  • خانه زوجی که در جنگ ۱۲ روزه به استودیوی رادیو تبدیل شد

  • پروژه‌های عمرانی جدید در شهرکرد کلیک میخورد

  • شکست مصر برابر تیم والیبال نوجوانان ایران در مسابقات جهانی

  • همایش مجمع سلامت شهرستان همدان برگزار می‌شود

  • وقوع ۲ حمله پهپادی علیه اقلیم کردستان عراق

  • شریک جرم

  • سرمربی پرسپولیس مدافع سرشناس را تایید کرد

  • راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک

  • شعر بهترین ابزار بیان مجاهدت‌هاست؛ سلام شاعر سوری به موشک‌های ایرانی

  • گرسنگی در غزه، صدای اعتراض خاخام‌های یهودی جهان را درآورد

  • ارتش یمن از تشدید حملات پشتیبانی از غزه و محاصره اسرائیل خبر داد

  • چالش‌های میزبانی لیگ ملت‌ها؛ چرا ایران از فهرست میزبانان حذف شد؟

  • چیاکو یوسفی نژاد دومین همیار طبیعت آبیدر سنندج جان باخت

  • روایت هاشمی رفسنجانی از سابقه طولانی دشمنی آمریکا با ایران

  • شکست سنگین تل‌آویو در غزه؛ «حماس» قدرت خود را بازیابی کرده است

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ششم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ششم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴