بصیرت و جهاد تبیین سلاح ملت ایران در جنگ شناختی دشمن است

بصیرت و جهاد تبیین سلاح ملت ایران در جنگ شناختی دشمن است

زرندیه – نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت:بصیرت و جهاد تبیین، سلاح ملت ایران در جنگ شناختی دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام دکتر محمد سبزی بعدازظهر چهارشنبه در مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران و شهرستان زرندیه اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نیازمند بصیرت اجتماعی و درک صحیح از شرایط جامعه و تهدیدات نرم دشمنان هستیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش فضای مجازی در تحولات امروز جهان، تصریح کرد: فضای مجازی میدان نبرد جدیدی است که دشمنان از آن برای نفوذ در افکار عمومی، القای تردید نسبت به نظام و ارزش‌ها، و ایجاد بی‌ثباتی بهره می‌گیرند.

حجت الاسلام سبزی افزود: دشمن اکنون دیگر با سلاح نظامی وارد میدان نمی‌شود، بلکه با ابزارهای شناختی و اطلاعاتی در تلاش است تا باورها، اعتماد اجتماعی و انسجام ملی را هدف قرار دهد.

وی تأکید کرد: جنگ کنونی دشمن، شناختی و وجودی برای جمهوری اسلامی ایران است و غفلت از آن می‌تواند خسارات سنگینی به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به حماسه ۱۲ روزه اخیر و عقب‌نشینی دشمن، بیان کرد: ایستادگی ملت ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح، نه‌تنها توازن قوا را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داد، بلکه حتی برخی گروه‌های اپوزیسیون خارج‌نشین نیز به حقانیت و اقتدار ایران اعتراف کردند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر رهبری حکیمانه، ایمان عمیق مردم و نیروی انسانی متخصص و متعهد، در برابر ائتلاف قدرت‌های جهانی ایستاده و تمام محاسبات آنان را به‌هم زده است.

حجت الاسلام سبزی با اشاره به جایگاه الهی و تاریخی ملت ایران در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج)، گفت: ملت ما با الهام از فرهنگ عاشورا و مکتب حضرت زینب (س)، آماده مقابله با فتنه‌ها و تهدیدات پیش‌روست و این مسیر را با قدرت و بینش ادامه خواهد داد.

کد خبر 6546731

  • حماسه ۱۲ روزه سبب تقویت موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در معادلات منطقه ای شد

  • رژیم صهیونیستی در دوره جنگ ترکیبی مجری اوامر استکبار است

  • تفکر یزیدی در چهره مدعیان دروغین حقوق بشر نمایان است

  • اقتدار ایران اسلامی معادلات دشمنان را نقش بر آب کرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ساخت قلعه قرون وسطایی در قرن بیست و یکم

  • مدیرعامل تراکتور: از حالا نگران قدرت ما شدند؛ جانبداری آشکار می‌کنند

  • وزیر کشور عراق: مرزهای مشترک با ایران برای میزبانی زائران آماده است

  • پارکینگ ۱۱۰ هکتاری شلمچه برای زائران اربعین افتتاح شد

  • آمادگی کامل مرزهای اربعین برای زائران؛ درخواست مدیریت زمان سفر اربعین

  • کشف ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرلنگه

  • تکمیل کتابخانه‌های هرمزگان به ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

  • سرمست: مدیران موظف به ارایه برنامه‌ عملیاتی برای عبور از تنش آبی هستند

  • حریم هوایی لندن بسته شد

  • توسعه کتابخانه‌ها حلقه مکمل نهضت آموزش در هرمزگان است

  • عکس یادگاری با ابتذال؛ سمت غلطی ایستادید آقای رشیدپور!

  • خسارت زلزله سی سخت به جاده ارتباطی و اراضی کشاورزی کوخدان

  • هشدارها جدی شد؛ پارس جنوبی با بحران تولید روبه‌رو است؟

  • مهاجرانی: هیئت دولت با طرح تعطیلی یک‌هفته‌ای و چهارشنبه‌ها مخالفت کرد

  • بازگشت دوباره کمدی‌ها به صدر جدول فروش؛ اکران فیلم‌های نوروزی تمام شد

  • رای جنجالی بیرانوند به خارج از فوتبال رفت؛ یک طرف زیر بار زور نمی‌رود!

  • گفتگو با پدر شهید ۶ ماهه حادثه تروریستی زاهدان

  • دیوارنگاره میدان انقلاب آوردگاه رستم و آمریکا شد

  • زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه؛ چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۸ مرداد منتشر شد

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴