روایتی عاشقانه در یک جزیره دورافتاده در رمان «جزیره گمشده من»

روایتی عاشقانه در یک جزیره دورافتاده در رمان «جزیره گمشده من»

رمان «جزیره گمشده من» اثر مظفر سالاری که انتشارات به‌نشر آن را منتشر کرده روایتی عاشقانه با درونمایه مذهبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رمان «جزیره گمشده من» اثر مظفر سالاری توسط انتشارات به‌نشر (وابسته به آستان قدس رضوی) منتشر شد.

این رمان جذاب که در ژانر رمان رضوی قرار دارد، با روایتی دوخطی، داستانی ترکیبی از ماجراهای امروزی و تاریخی را با محوریت کرامات امام رضا (ع) به تصویر می‌کشد.

داستان در دو زمان مختلف روایت می‌شود: روایت امروزی زندگی زهره، دختری با گذشته‌ای تلخ است که با چالش‌های روحی و عاطفی دست و پنجه نرم می‌کند و به همراه مادرخوانده‌اش از طریق کتاب‌خوانی به آرامش می‌رسد. روایت تاریخی این اثر روایتگر ماجرای زندگی یک زن هندی و مرد ایرانی است که پس از غرق شدن کشتی‌شان در قرن‌های گذشته، در جزیره‌ای دورافتاده گرفتار می‌شوند و پس از آشنایی با یکدیگر ازدواج و زندگی جدیدی را آغاز می‌کنند.

این اثر به قلم حجت‌الاسلام مظفر سالاری، نویسنده و پژوهشگر یزدی، از چهره‌های شاخص ادبیات داستانی مذهبی نوشته شده که با خلق آثاری جذاب و پژوهش محور، توانسته پیوندی نوین بین معارف دینی و ادبیات روایی ایجاد کند. سالاری در این اثر با بهره‌گیری از تکنیک‌های خلاقانه از روایت‌های چندلایه (داستان در داستان) به سبک آثار کلاسیک مانند هزارویک شب استفاده می‌کند و با تلفیق تاریخ و تخیل را با نثری روان و امروزی پیش می‌برد و با تمرکز بر کرامات اهل بیت (ع)، به ویژه امام رضا (ع)، به تبیین لقب «معین‌الضعفاء» پرداخته و نشان می‌دهد چگونه توسل به ایشان می‌تواند گره‌های زندگی را بگشاید و در نهایت سه روایت به ظاهر مجزا اما درهم‌تنیده را پیش می‌برد که همگی به موضوع امید به رحمت الهی ختم می‌شوند.

ترکیب جذاب روایت عاشقانه، تاریخی و مذهبی، بهره‌گیری از زبان روان و توصیفات دقیق شخصیت‌ها، شخصیت‌پردازی دقیق و گفتگوهای اثرگذار، روایت مدرن با الهام از داستان‌های کهن، پرداخت عاطفی و امید بخش به مضامین معنوی و پایان‌بندی تأثیرگذار که حس زیارت امام رضا (ع) را در خواننده ایجاد می‌کند از ویژگی‌های منحصر به فرد کتاب «جزیره گمشده من» است.

کتاب «جزیره گمشده من» به تازگی توسط انتشارات به‌نشر با طراحی جلد محسن دستانی، در ۲۷۶ صفحه، قطع رقعی و شمارگان ۳ هزار نسخه منتشر شده و با قیمت ۲۸۰ هزار تومان در فروشگاه‌های کتاب و محصولات فرهنگی انتشارات به‌نشر در مشهد و سراسر کشور و سایت www.behnashr.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

کد خبر 6552434

  • کتاب‌ها پابه‌پای اربعین؛ کتاب‌هایی برای کسانی که جامانده‌اند

  • «پاک‌سِتان» منتشر شد؛ روایتی از خدمتگزاری به زائران پاکستانی اربعین

  • کتاب «راز رویین‌تنی اسفندیار» دوباره منتشر شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اینجا بوی حسین(ع) می‌آید؛ روایات هنرمندانه از عاشورا در «بلندای تاریخ»

  • نونهالان استان همدان با آمادگی کامل راهی مسابقات کشوری می‌شوند

  • اعزام ۳۰۰ دانش آموز از سیستان و بلوچستان به کربلا معلی

  • اعلام شعب کشیک بانک‌های استان کرمانشاه در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

  • کشف ۷ تن آرد خارج از شبکه توزیع در خراسان شمالی

  • روایتی عاشقانه در یک جزیره دورافتاده در رمان «جزیره گمشده من»

  • کتاب «خبرنگار پهپادی» منتشر شد؛ پهپادها به کمک خبرنگارها می‌آیند؟

  • آغاز عملیات کاوش فاز دوم کمرزرین از فردا به مدت ۴۰ روز

  • رقابت ۳ فیلم در صدر جدول؛ اکران «اتاقک گِلی» آغاز شد

  • ۶ ساعت مبارزه با آتش در ارتفاعات بوئین‌میاندشت؛ ۲۳ هکتارمرتع خاکستر شد

  • ماجرای ترور خانواده اسکندری در دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای منافقین

  • تخلیه کارکنان سفارت رژیم صهیونیستی در آتن

  • اولین واکنش آدان به توافق با استقلال + عکس

  • میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز

  • خروج وزیران حزب‌الله و جنبش امل از نشست کابینه لبنان

  • تلاش آلبانی برای اخلال در کشور در روزهای ابتدایی جنگ ناکام ماند

  • ترامپ: نمی‌توانم چیزی درباره اشغال غزه بگویم

  • تسلط روسیه بر منطقه‌ای در «دنپروپتروسک»+ فیلم

  • جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل

  • حمایت آمریکا، انگلیس و فرانسه از رژیم اسرائیل؛ کدام نسل‌کشی؟!

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴